Веселин Марешки: Бентлито ми е бреме, не купувам гласове

  • 20 септември 2011 08:42

  • 3146
  • 2
Веселин Марешки: Бентлито ми е бреме, не купувам гласове
©

Не купувам гласове, а броя колко хора от варненци ме харесват и искат да съм кмет. Това заяви кандидатът и аптекарски бос Веселин Марешки в предизборния дебат на БТВ във Варна. Повод за обясненията на Марешки беше излъчен репортаж, в който се вижда, че всеки клиент на аптеките Марешки е пресрещан от застъпник на кандидат-кмета.

Ако клиентът пожелае може да се запише в специален списък, в който попълва имената, телефонният си номер и се подписва. Срещу това получава специален номер, в който е записано в коя аптека точно е пазарувал. Това по думите на застъпниците осигурявало пряк достъп до Марешки ако бъде избран за кмет и ако има някакъв проблем да се реши спешно, избягвайки тромавите процедури.

Веселин Марешки се възмути, че БТВ са снимали фитнесцентъра, който е изградил на самия плаж, на чийто концесионер е той. В репортажът се твърдеше, че това е неговата къща, маскирана като преместваем обект. Зад модерната сграда са паркирани луксозно Ауди и Бентли. Предпочитам Аудито, защото бентлито не ми харесва. Трябва обаче да го припалвам от време на време, така че това е по-скоро бреме, скромничи аптекарския бос.

Последвайте канала на

Novini.bg
3146 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Валя Димитрова

2015.05.24 | 01:55

1
Писачите ,не знаете елементарния правопис-кога има пълен член и кога не?!

2015.05.24 | 12:07

2
когато е пълен члена ти влиза, ако не е пълен го лигавиш докато се напълни

Добави коментар

Водещи новини