Евгений Узунов от БСП: Хората няма да дадат цялата власт на ГЕРБ

  • 24 октомври 2011 08:19

  • 1786
  • 1
Евгений Узунов от БСП: Хората няма да дадат цялата власт на ГЕРБ
©

Всички, които са ангажирани с бъдещето на държавата, отидоха да гласуват и това е добре.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ главният секретар на Изпълнителното бюро на БСП Евгений Узунов.

БСП осезаемо увеличава подкрепата си в сравнение с 2009 г. - за нас гласуваха над 1 млн. българи, допълни той.

Надявам се, когато имаме окончателните резултати от първия тур на президентските избори, тези 10% преднина на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното пред Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска ще бъдат по-малко. Ние ще се обърнем към всички български граждани. Българинът трябва да бъде мъдър, да си припомни поговорката, че не трябва да се поставят всички яйца в една кошница. Надявам се, че българинът ще гласува много правилно, съобразявайки се с концентрирането на власт на едно място, посочи Узунов.

Според него, заявката на ДПС за подкрепа на кандидатпрезидентската двойка, е доказателство, че няма предизборна сделка, а от партията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от са взели решението си след резултатите от първия тур.

 


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1786 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.10.24 | 10:11

1
Че защо да не я дадат или вие забравихте когато и властта беше във ваши ръце и президенството както и съдебната власт! Вашата алчност ви доведе до тези резултати.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини