Андрей Райчев: ГЕРБ посегна към кошницата с цялата власт

  • 24 октомври 2011 07:30

  • 1970
  • 1
Андрей Райчев: ГЕРБ посегна към кошницата с цялата власт
©

След изборите настъпва нов етап в политическия живот у нас.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ социологът Андрей Райчев.

ГЕРБ получи много голям вот на доверие и посегна към цялата власт в България. В неделя ще видим дали българите ще сложат кошницата с тази власт в ръцете на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. ГЕРБ има твърдата подкрепа на около 1/3 от българите, с това ще ръководи трите основни власти, което е взривоопасно. Това сме го виждали при Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, но там тези процеси доведоха до разпад.

Видяхме много добър резултат на БСП, които достигнаха максимума си. Левицата издържа на атаката преди изборите, постигна добър резултат, а загина СДС. Правейки БСП и ДПС свои основни противници, центристката партия ГЕРБ иззе и позициите на десницата, поне така я припознаха гражданите, посочи Райчев.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа престана да е централен за България с получените 4% на президентските избори и не вярвам оттук нататък "Атака" да има съществено влияние в политическия живот. Много важен резултат от изборите е и успехът на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, която без партия и структури зад гърба си успя да спечели цели 14% от гласовете, каза още Андрей Райчев.

Политологът Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски заяви, че на балотажа ще видим дали мобилизираният електорат на ГЕРБ ще може да постигне добър резултат. "В парламента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г показа, че може без десните депутати, десните избиратели обаче не са като десните депутати, не е ясно дали те няма да се ядосат на ГЕРБ и да подкрепят кандидатпрезидентската двойка на БСП Ивайло Калфин-Стефан Данаилов", допълни тя.

Според Коларова, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 е дала заявка за бъдещо силно присъствие в центристкото политическо пространство.

Социологът от "Алфа рисърч" Радостина Ангелова посочи, че трябва да изчакаме окончателните резултатитее на Общинската избирателна комисия, за да обявим Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска за спечелила кметските избори в София на първи тур, защото резултатът й от 51% (според паралелното преброяване на "Алфа рисърч") е на границата и може да падне под 50% при преброяване на всички бюлетини.

"Балотажи се очертават в 18 областни центрове. Почти навсякъде основен опонент на ГЕРБ е БСП. Струва ми се рано за фанфари и за излъчване на победители, защото не са обработени и резултатите от изборите и в много по-малко общини", каза още Радостина Ангелова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1970 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ra

2013.05.05 | 13:28

1
Rai4ev! Abe ei! Ja si pomisli, koe e po vajno, da se zapazi nad 1300 godinini bulgaria ili edikolkoto si tam stotin leva deto ti triat sopolite!? Ne badi prodajnik Rai4ev! Bulgaria (bulgarite) sa nai vazni! Misli po tazi tema! Bez da se sahranime kato etnos sme ni6to! Zemi analizirai kakva e tendenciata da ima Bulgari sled 100 godini a ne da dav4e6 davka za taja i onaia partia!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини