Николай Димитров учреди "Клуб на учителя - Несебър"

  • 21 октомври 2011 12:35

  • 1503
  • 0
Николай Димитров учреди "Клуб на учителя - Несебър"
©

Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в се срещна с пенсионирани и настоящи учители от Несебър, за да връчи официално удостоверението за създаване на сдружение с нестопанска цел за извършване на обществена дейност - „Клуб на учителя – Несебър”.

Идеята за сформиране на сдружението в обществена полза се зароди, когато на 29 април тази година,
на посещение при Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в отиде голяма част от интелигенцията в града, а именно пенсиониралите се вече учители, които споделиха вижданията си, а Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в ги прие с радост и пълна подкрепа. На срещата бе избрано наименованието на сдружението и неговите ръководители, а веднага след това работата по учредяването му започна.

Както обеща тогава Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в, към днешна дата сдружението вече е факт, а решението на учителите е към него да се присъединят не само пенсионираните, но и настоящите, за да може да работят заедно, да обменят опит и съвети и всичко това в полза на образованието в Община Несебър.

Директорката на СОУ „Любен Каравелов” в Несебър благодари на Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в за клуба на учителя и допълни, че това е един славен ден за интелигенцията в град Несебър и благодарение на този клуб ще се издигне авторитета на несебърския учител.

От своя страна независимият кандидат за кмет Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в, издигнат с над 5000 гласа, сподели, че се радва, че от тук нататък община Несебър ще си сътрудничи ползотворно с новосъздаденото сдружение и е обеден, че в негово лице ще намери верен партньор в бъдещи проекти за възпитание на децата.

Последвайте канала на

1503 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини