Николай Димитров продължава пътя си в Слънчев бряг

  • 17 октомври 2011 14:34

  • 1030
  • 0
Николай Димитров продължава пътя си в Слънчев бряг
©

В два поредни дни кандидатът за кмет на Община Несебър Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в срещна с жителите на Слънчев бряг.

Г-н Димитров сподели, че за всички останали кандидат кметове тези срещи са предизборни, а за него това са срещите, на които има възможност да се отчете пред всички свои работодатели – жителите на Община Несебър, които са го назначили на поста кмет, преди четири години.

Дори и без да се дава подробен отчет за свършеното в Слънчев бряг, неговите жители сами оценят зелените площи между блоковите пространства, новата детска площадка и фитнеса на открито, новата канализация в централната част, ремонтираните улици и улично осветление и прочие. За развитието на Слънчев бряг през следващите четири години, Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в предвижда проектирането на нова обществена сграда, чийто парцел вече е отреден. В нея ще има зала за семинари, пенсионерски клуб и административна част, а специално за комплекса се предвижда да бъде назначен отговорник, който ще се занимава с възникналите въпроси на територията на Сл. бряг.

Въпросът с туризма беше един от основните, който интересуваше присъстващите. Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в сподели, че през последните четири години той и неговите колеги, усилено са работели в Община Несебър да се развива освен традиционния летен туризъм и културен, поклонически и сватбен туризъм. През този период от време културата в общината се разви значително и мероприятия имаше целогодишно, като в тях бяха ангажирани всички самодейни състави. За да продължи положителното развитие на културата през следващите четири години Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в и неговите колеги са предвидели изграждането на културен център, който ще оформи и централната част на Несебър. В момента се разработва и продукта духовен път, благодарение на който посетителите на старата част на Несебър ще могат да се докоснат до средновековните църкви, като в най-скоро време се очаква още две от тях да бъдат реставрирани. Благодарение на уникалността си и романтичната атмосфера, все повече двойки избират Несебър за сключване на брак. Именно за това в идейния проект за изграждане на старото кметство се предвижда голяма ритуална зала, което от своя страна ще развие сватбения туризъм.

В края на срещите независимият кандидат-кмет Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в, издигнат с над 5000 гласа, пожела на присъстващите най-вече здраве. „Важното е преди всичко да бъдем човечни и обединени, защото човек до човека опира и само заедно и задружни ще постигнем всичките си цели” – каза в заключение Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1030 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини