Николай Димитров

Николай Димитров

Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в несебърското училище СОУ „Любен Каравелов”, след което завършва средното си образование в Техникума по индустриална химия в гр. Бургас.

В периода 1986 – 1989 г. завършва полувисше в Института по международен туризъм в гр. Бургас.

Висшето си образование завършва в Бургаски Свободен Университет през 1996 г. със специалност „Икономика и управление на туризма”. Защитава магистърска степен по „Европейска интеграция и бизнес администрация”. Владее немски, английски, руски и чешки. В периода 1998 – 2007 г. е общински съветник. Николай Димитров е избран с 68.04% като независим кандидат за Кмет, издигнат от инициативен комитет.

В начина си на работа, Кметът на Община Несебър се ръководи от принципа на приемственост, работа в екип, индивидуален подход към всеки един гражданин, всеки един проблем и политиката на конкретните проекти.

Новини

още

Водещи

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?