Калфин: Ще ме подкрепят всички, които не подкрепят потъпкването на демокрацията

  • 19 октомври 2011 20:26

  • 696
  • 0
Калфин: Ще ме подкрепят всички, които не подкрепят потъпкването на демокрацията
©

На 23 октомври ще разчитам да ме подкрепят всички, които искат да видят внимание към проблемите на хората в държавата и които не приемат тъпкането на демокрацията.

Това каза в Русе в отговор на журналистически въпрос кандидатът на БСП за президент Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, предаде БТА. В крайдунавския град той участва в предизборна среща, в която взеха участие кандидатите за общински съветници от листата на БСП и независимият кандидат за кмет, подкрепен от партията, Орлин Лазаров.

Разминаването в избирателните списъци са само един от проблемите с тези избори - като се почне от законодателните проблеми и се стигне до техническите. Дано да минат тези избори успешно, но такъв хаос отдавна не е имало, каза още Калфин.

Той даде пример със секциите в чужбина. Тази година сръбските власти забраниха да отворим избирателни секции в Димитровград и Босилеград. Въпрос на национална чест е да се постави този въпрос, но никой не го направи от държавата. Вместо това министерството си прибра посланика от Сърбия, заяви кандидат-президентът.

По време на предизборната среща в залата на Доходното здание Калфин каза, че вотът на 23 октомври ще определи накъде ще върви България през следващите години. Тези избори са кауза не само за нас със Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, а за всички хора, които искат да видят нормални европейски политики, посочи той.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
696 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини