Станишев: ГЕРБ подготвиха маса хитрини и мошеничества за подмяна на вота

  • 18 октомври 2011 15:19

  • 3370
  • 15
Станишев: ГЕРБ подготвиха маса хитрини и мошеничества за подмяна на вота
©

ГЕРБ готвят избори, в които резултатът да бъде нагласен, загубвайки доверието на хората - да си направят служебна победа.

Това каза председателят на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след заседание на Изпълнителното бюро на БСП.

Подготвени са чувалите с изборните резултати, които трябва да бъдат подменени с фалшиви на базата на „социологически” проучвания, за това също имаме сигнали, допълни той.

Информацията за това дошла тази сутрин от една от областите. От БСП смятали постоянно да говорят за сигналите, които получават пред медиите и международните наблюдатели, защото не са Прокуратура или МВР да предприемат оперативни действия.

Има сигнали, които са излезли в медиите, какво прави Прокуратурата, МВР, попита той. Преди няколко седмици небезизвестният Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от каза пред българска медия - "ние сме се договорили с ГЕРБ, ще ги подкрепяме". Нека кажат с кого Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от е разговарял от ГЕРБ, това ли е причината за бездействието на полицията в Катуница, попита Станишев.

Лидерът на БСП каза, че съмнителни типове, лихвари, са мобилизирани за изборите, използвайки бедността на хората. 468 000 българи са в забранителния списък за гласуване. Действащ български посланик липсва от тях по причина, че е посланик на България в друга страна, даде пример той.

Станишев каза, че очевидно се подготвя и прави фалшификация. Лидерът на БСП заяви, че се готвят „маса хитрини и мошеничества”, за подмяна на резултата от вота – пишещи средства в цигари, с които нервно се потропва по бюлетината или дами с червен лак, които оставят следи по хартията, което също прави вота невалиден.

По думите му – ГЕРБ могат да си позволят да плащат изключително много по време на кампанията, но медиите не са пазарни единици и трябва собствениците им да са морално отговорни.

Според Антон Кутев, такава обстановка досега не е имало и изборите отдавна не са честни, стои въпросът дали по някакъв начин могат да бъдат определени като законни. Кутев каза, че иска да си занесе кошче за дипломите на социолози на пресконференцията след изборите на 23 октомври – в него да си я оставят тези, в прогнозите на които има над 5 % разминаване с резултата от вота. На пресконференцията бе представен финалният клип на БСП за президентската кампания. На финала на клипа кандидат-президентската двойка Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та ФренскаСтефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в разменя следните реплики: „Имам добро предчувствие”. „Да, идва нов ден!”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3370 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
e

2011.11.30 | 18:26

15
---- Прикрепено писмо (до "вносния министър" на финансите Симеон Дянков) ---- Подател: евгени славков До: PRESS-OFFICE@MINFIN.BG Относно: до "вносния министър" на финансите Симеон Дянков Дата: Сряда, 2011, Ноември 30 17:40:28 ЕЕТ Господин Дянков,ти срам имаш ли че говориш за "реформи отвън".Нека си спомним как СТАРИТЕ БСП-РЕФОРМАТОРИ чрез ДЪЛГОГОДИШНИТЕ СИ СЛУЖИТЕИ-бивши МУТРИ, внесоха свеж прифкус на "Реформата ". Внасяйки нови полпълненя с дипломи от престижни университети В САЩ.Да не си мислиш,че някой ще си помисли,че тук има пръст Америка.Не Дянков,ходовете на престъпното ви правителство поцват да се "вмирисват'",поради съществото на "материала". Между другото като встъпително запознаване на обществото с тебе ,не бе забравено да ИЗЯВИШ интервюто ти, в което ти казваш как "жена ти" те е издържала.Такъв НОВ ВНОС ,Основната ПАРТИЯ на Борисов направи и чрез Сакскобурготски,идвайки от Испания и всички си помислихме :Край на терора от ГЛАВНИЦАТА .Уви СТАРИТЕ РЕЖИСУОРИ на Пьравнов и заслужилите майстори на МИМИКРИЯТА-Брисов внесоха СВЕЖ ПРИВКУС.Аааа,да не забравя да те попитам КАКВО СТАВА С ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ,НЯКОГА ПРОДАДЕН ОТ ПРЕДШЕСТВЕНИКА ТИ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ,И СЕГА ДОСТА НЕРАЗГОВОРЛИВ МОМЕНТ ЗА ТЕБЕ ????! .Хаиде сега имаш свободата да се изявяваш по медиите ,защото ще те питат.Да се подготвиш да отговаряш и за отхвърлени печеливши оферти относно АЕЦ-Белене и ГАЗИФИКАЦИЯТА. Ако се затрудняваш обади се на Георги Първанов ,той няма да забрави да каже на Борисов какво да ти каже.
serj

2011.10.19 | 16:11

14
Москва няма ли да пенсионира агента си - стига е допринасял за демокрацията, европеизацията и икономиката на България
OBIRDJI

2011.10.19 | 13:43

13
Nqmateli sram daprodaljavate daljete, toq beden narod pova6a vina? 22godini edni is6ti mo6enici ni ljat i ograbvat tryda.Daje itroxi neostavate zanarodasi, koito tne vmizeriq i bednotiq za6toto nikoi nevi trsi smetka za deqniqtasi koito stvorixte zatoq nare4en prexot.Dano dadoide nqkoi RODOLWBEC dave tikne tam kadeto vie mqstoto na BSP DPS GERP ATAKA NDSV SDS.Bok dapazi trydolwbivite i 4esni XORICA.
glarus

2011.10.19 | 13:42

12
москва не вярва на сълзи.хахахаааааа.смешни комунета

2011.10.19 | 13:41

10
Много интересно как червените забравиха за всичко лошо преди 2 и повече години, тогава всичко по мед и масло е било, пък сега на - дойде изведнъж корупцията, циганската престъпност, изборните машинации, болните деца и съсипаното здравеопазване и т.н. Живеят в паралелна реалност някак си, по-здравословно ще им се отрази май задрешеткова реалност, но тава кога ще го доживеем не знам.

2011.10.19 | 13:41

11
Ами те не са забравили нищо. Само се правят, че има поличиески партии в БГ и че били различни, а всъщност са един дол дренки всичките ни политици...едни и същи хора ги управляват в сянка и затова резулата е същия. Без значение е кой упревлява...държавата и народа са забравени. Всичко е започнало преди 70 години с комунизма и не се знае кога ще свърши и ще свърши ли въобще!
AHMET

2011.10.19 | 13:40

8
20 ГОДИНИ СЕ РАЗДАВАХА БЮЛЕТИНИТЕ ПО ДОМОВЕТЕ СТАНИшЕВ СЕГА ЛИ ВИДЯ ПОДМЯНАТА.ДО СЕГА КЪДЕ БЕшЕ.В МОСКВА ЛИ

2011.10.19 | 13:41

9
Естествено нали е агент :)
petrov.

2011.10.19 | 13:40

7
само ГЕРБ !!
Пламен

2011.10.19 | 13:40

6
ГЕРБ ще го духат много лошо - мамацата им ченгеджийска! народа не е тъп - да, ще има видовден

2011.10.19 | 13:40

5
О, моля те:) крадеца вика дръжте крадеца. Нагласянето на вота се прави вече 22 години от както сме република...все още не сме демократична за съжаление, но и това ще се промени...младите ще ви видим сметката:) САЩ които са демократи дори и те си нагласят вота...кво се опитвате да ни убедите сега? че не сте го нагласяли докато бяхте вие ли? Палячовци, шутове и смешници сте вие...вече 22 години ви гледаме глупостите щото сме търпеливи, но и това ще се промени!
Който пита

2011.10.19 | 02:27

4
Всички са кукли на конци, както каза колегата по долу. Независимо кой е на власт, винаги кукловодите ще управляват. Така, че избирайте "по-симпатичните", то е все тая.

2011.10.18 | 20:28

1
Е кажи някой хубав,че те тия дето ми ги предлагат грознеят нещо :)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини