Сергей Станишев: Цветанов ходи по концерти, докато половин България бедства

  • 18 октомври 2011 14:39

  • 815
  • 1
Сергей Станишев: Цветанов ходи по концерти, докато половин България бедства
© Булфото

Когато половин България е блокирана заради лошото време, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, министърът, който отговаря за гражданската защита е в отпуск, по изборни концерти.

Това каза председателят на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след заседание на Изпълнителното бюро на БСП.

Навсякъде хората се надигат, защото казват – това, вече не се трае, трябва да има промяна. Хората ще дадат знак на 23 октомври – за това как оценяват случващото се в България, допълни той.

По думите му, въпреки ужасно тежката ситуация, политиката на това правителство, натиска, полицейщината - има надежда.

Изцяло в наши ръце е да променим днешния и утрешния ден. ГЕРБ разчитат, че ще заплашат хората, ще направят вота манипулиран, каза той.

За една година цените на хранителните стоки нараснаха с 22 %, скачат цените на енергията. За две години управление на ГЕРБ 180 000 българи загубиха своята работа, посочи Станишев.

ГЕРБ пестят за сметка на социалните права на българите. Вече трета година правителството на ГЕРБ не осигурява индексация на доходите. Хората са възмутени от това и затова ГЕРБ ще бъдат наказани, каза лидерът на БСП.

За първи път от 20 години демокрация сме на път да загубим свободата, да гласуваме свободно, посочи Станишев и допълни, че хората споделяли опасение, че управляващите ще манипулират изборните резултати, използвайки цялата държавна власт.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
815 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
SHOPA

2011.10.18 | 17:01

1
Време беше "гризача" да се появи днес в сайта с поредното тъпо и клиширано изказване, само, че никой не знае дали е така и то е реално!!! Творчеството на редовните списвачи на материали в сайта е ненадминато, но страда от една болест повторението! Напънете и измислете нещо по-добро К.К и Д.И.! Моля ви!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини