Кольо Колев: Не социологията, а хората избират победителя на изборите

  • 18 октомври 2011 08:34

  • 1301
  • 2
Кольо Колев: Не социологията, а хората избират победителя на изборите
©

22% от избирателите седмица преди изборите заявяват, че могат да си сменят мнението за кой да гласуват.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ социологът Кольо Колев.

Юлий Павлов от своя страна пък заяви, че вотът на гласоподавателите няма да се промени. Според него причина за това е страхът на хората и то главно от работодателите.

Кольо Колев призова хората да гласуват. Той поясни, че има много примери за това как социологическите проучвания не са давали големи шансове на един кандидат, а той печели изборите.

Винаги има шанс за всеки един участник в изборите, категоричен бе Колев. Не социолозите, а хората определят победителя, каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1301 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
NADIA

2011.10.18 | 09:12

1
SOJIOLOGIATA TQBVA DA PROY4VA OB6TESTVENOTO MNENIE I DA ANALIZIRA I PROGNOZIRA,NO STUKMISTIKATA E DRYGO,TAM SRESTY ZAPLA6TANE SE PRAVI PROPAGANDA S JEL MANIPYLIRANE,I KOGATO NQKOI PRO4ETE,4E OPONENTA 6TE SPE4ELI,TOI SE OT4AIVA I SE DEMOTIVIRA,TAKA,4E VSI4KO E ISTINA V TOVA KOETO SE PI6E,GLASYVAITE ZA KOGOTO ISKATE I GI OSTAVETE TEZI FAL6IVI PROGNOZI
AJ4A

2011.10.18 | 20:55

2
Напротив Надя, ролята на социолозите в България е да плашат хората, че врагът им ще спечели и да пускат "партенки" от рода, че хората били избирали управляващите. Истината е, че хората избират измежду кандидатите, 90% от които са им спуснати отгоре, а останалите 10% обикновено за нищо не стават. Имаме право да гласуваме, но нямаме избор за кого да гласуваме, защото в крайна сметка се оказва, че всички кандидати са представители на една и съща идеология - народа да бъде държан в бедност и мизерия, за да може хората да са до голяма степен зависими, да са смачкани, че да не са заплаха за т.нар. българска политическа класа. Плашат хората, че врагът им ще спечели, за да ги изкарат да гласуват, а след изборите се оказва, че в резултат на всичко в крайна сметка е спечелил ............. друг "враг на народа"!!! Това е модерната функция на социологията в РБ, това явно е и твоята функция - да накарате хората да гласуват, че с вота си, с участието си на изборите, да се легитимира за пореден път антинародната българска политическа класа, държаща от 67 години насам в "мъртва хватка" целокупния български народ! Хора не гласувайте за кандидати, които не са Ви по сърце, които не познавате и за които не сте сигурни, че наистина ще защитават правата Ви! На никой не сте му длъжен да го "изкарвате от тинята и да го поставяте във властта" - власт, която после може да бъде използвана срещу Вас самите, срещу Вашите права и срещу Вашите интереси!!!!! Бъдете внимателни на кого "давате" власт, защото той няма да е внимателен ако се наложи после да я използва срещу самите Вас, които сте му я дали!!!!

Добави коментар

Водещи новини