Цветозар Томов: Хората се притесняват да споделят политическите си убеждения

  • 17 октомври 2011 08:57

  • 1095
  • 2
Цветозар Томов: Хората се притесняват да споделят политическите си убеждения
© Интернет

Най-логично е да се очаква балотаж между Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, каза социологът Цветозар Томов в интервю за БТВ.

Рязко са нараснали отказите на хора да участват в политически проучвания,
от което може да се заключи, че отказващите хора го правят, защото имат притеснение да споделят мнението си.

Според него при всички негови изследвания са питали за отминалите парламентарни избори и партия ГЕРБ е имала голямо присъствие в проучванията. Вероятно, според него, при всички социологически изследвания резултатът за ГЕРБ да е завишен.

Последвайте канала на

1095 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
обективен

2011.10.18 | 23:36

2
Опитват се навсякъде да ни промият мозъците. да ни накарат да повярваме в успеха на един мошеник и помияр- Росен Плевнелиев му е името. Говорят ни за тежките години на неговия живот.. когато е спял по паркинги, а днес е пример за успех! Но ЛЪЖЕТЕ БЕЗСРАМНО ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ. Не знам по какви паркинги е спал и къде, но истината е, че ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ИЗПРАТЕН В ГЕРМАНИЯ В КОНТРОЛИРАНА ОТ ДС ФИРМА, С БЛАГОВОЛЕНИЕТО НА ДС, ЗА МНОГО ХУБАВАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ РОБИ И СКРИВАНЕТО НА ДАНЪЦИ после МУ Е ДАДЕНА ФИРМА В БЪЛГАРИЯ, строила Бизнес парк в София. ТУК ОЩЕТЯВА СОФИЙСКА ОБЩИНА С МНОГО ПАРИ. За награда, от ДС го издигат за министър и понеше слушка - сега и за президент. Гласувайте, ако ви е толкова акъла за този лъжец и подлизурко! Ако има един социолог, на когото да не му пука и да казва истините срещу властта - това е Цветозар. Харесва ви или не, това е ИСТИНАТА!
Пара-астролог

2011.10.18 | 23:36

1
Хаха, пък нямало червени социолози. Аз не знам защо главно за такива се сещам. В сайта са дадени становища на четирима - Цветозар Томов, Кънчо Стойчев, Мира Радева и Андрей Райчев. Трима от тях са червени, мисля, че всеки се сеща кои. От тримата червени за никои от тях не съм чувал да са умрели от глад и недоимък, двама от тях са си съвсем официално милионери. Което не им пречи да болеят страстно за социална идея :))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини