Цветозар Томов: Плевнелиев няма достойнство да се опре на статуквото

  • 16 септември 2011 08:38

  • 1948
  • 4
Цветозар Томов: Плевнелиев няма достойнство да се опре на статуквото
©

Едва ли Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е единственият бизнесмен рекетиран от чиновници. Моят проблем е, че този човек, който няма достойнството, куража и морала да се противопостави на статуквото иска да става президент. Това заяви в студиото на „Здравей България“ по Нова тв
социологът Цветозар Томов. Публичната власт отдавна подлага на рекет бизнеса, но Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното се е опитал да потърси политически връзки, за да избегне даването на рушвет, а не да сезира компетентните органи.

Според Томов изявлението на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по скандала, който на практика освети случая от 2007 г е направено или от глупост или заради противоборствата по върховете на властта. Ако причината са конфликтите в кабинета това означава, че има сериозен скрит властови ресурс в ръцете на вицепремиера, смята социологът.

Според Румяна Коларова отговорност за скандала трябва да носи и червеният депутат Петър Курумбашев, който също е трябвало да сезира полицията, след като разбрал за искания подкуп. БСП се опитват да извлекат дивиденти от историята, в чийто център се поставя човек, който всъщност е бил изнудван. Когато журналистите форматират този скандал не трябваше да изкарват Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното едва ли не виновник, смята политоложката.

Последвайте канала на

Novini.bg
1948 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.10.03 | 19:41

4
Поредният щатен червен социолог!
valio12

2011.09.16 | 23:49

3
а се противопоставят на статуквото като кой например......може би като Гоце
valio12

2011.09.16 | 23:48

2
докато има гадни червени комуняги като тоя на снимката жална ни майка

2011.09.16 | 21:29

1
Коларова, чак такова извъртене на истината не е особено почтено. Не, че ти си почтена де. За теб значи Плевнелиев не е виновен, че не е подал сигнал, нищо, че е ПРЯКО засегнат, а е виновен Курумбашев, който е просто страничен наблюдател?? А казаното от Томов - "Росен Плевнелиев се е опитал да потърси политически връзки, за да избегне даването на рушвет, а не да сезира компетентните органи" - някой ГЕРБер ще се опита ли да го коментира или опровергае? Ама не с псувни и "да е*а комунистите", а с поне МАЛКО вложена мисъл.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини