Станишев: Целта ни на президентските избори е победа, а не балотаж

  • 13 октомври 2011 06:54

  • 884
  • 1
Станишев: Целта ни на президентските избори е победа, а не балотаж
©

Победата на президентските избори е нашата цел, не балотаж, заяви председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в интервю за БТА.

Балотажът вече е ясен - Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на срещу Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в - между тези двойки ще избират хората, категоричен е Станишев. Вотът за Калфин-Данаилов е протестен вот срещу самозабравянето на управляващите, каза лидерът на БСП.

За да спрем похода на ГЕРБ към властта, се нуждаем от мощна анти-ГЕРБ вълна, от наказателен вот, който да отрезви управляващите, посочи Станишев. Най-важното е на тези избори българите да се отърсят от страха и да вземат съдбата си в своите ръце, заяви той.

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на отбеляза, че на президентските и местните избори БСП залага на личности, на хора с визия за решаването на проблемите в страната.

"Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в влезе в тази битка, за да даде кураж и надежда на хората. И го направи както го правят големите пълководци - дръпна една емоционална реч, разпали вярата в сърцата на хората и застана сред предводителите на армията", добави Станишев. Влизането му в предизборната битка измени курса на всички събития, които чертаеха анализаторите, каза лидерът на БСП.

"Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска е перфектният президент, който ще защитава интересите на българи както на родна земя, така и извън пределите на страната ни. Ще представлява България пред света, където отдавна го познават и му вярват. Той знае как трябва да се формулира, постига и отстоява национален интерес", заяви Станишев.

По думите на лидера на БСП двойката на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на не могат да бъдат коректив на управлението, което ги е назначило на тези постове. Затова подкрепата за тях е подкрепа за политиката на бедността, икономическата стагнация и полицейщината в държавата, водена от кабинета на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, каза Станишев.

Изборните резултати със сигурност ще бъдат предпоставка за предсрочен вот, стига да не бъдат манипулирани, заяви председателят на БСП.

Последвайте канала на

БТА
884 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
познавач

2011.10.13 | 19:50

1
Не виждам сини гадни душици да коментират и псуват като каруцари .Защо ли ? Отговора е ,защото се убедиха вече , че президента на България ще се казва Калфин и ще президенства следващите десет години!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини