Ахмед Доган: ДПС се превърна в армия

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от посочи местното самоуправление като най-важната власт за ДПС.

Тя била не само начин за общуване с хората, но и школа за кадрите на ДПС в парламента и централната власт.

По думите му за последните 10 години скромният потенциал на партията се е превърнал в армия от млади висшисти, с опит в местната администрация и ясна управленческа визия.

На предизборен митинг в село Чорбаджийско лидерът на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от определи досегашния общински кмет на Кирково като грешка на партията.

Без да назовава името, той се извини "за тази грешка, особено през втория мандат", като подчерта, че е много опасно да си мислиш, че властта, която ти се дава, ти принадлежи.

Шукран Идриз бе два мандата кмет от ДПС в Кирково и председател на общинската структура на партията.

Предизборната обиколка на Ахмед Доган в кърджалийския регион ще продължи и утре - с посещение на Пазара на производителите в Кърджали и среща с избиратели в Ардино.

Коментари

  1. 2011.10.13 | 10:45
    Турска армия от висшисти, които имат опит в разпределянето на порции.
  2. 2011.10.13 | 09:22
    а бе тоз да не би да плаща за да го разнасят из новините повече от 1 година ни глас ни стон маи огладня търси пак своите жертви; АШКОЛСУН НАСРАДИН ХОДЖА жалко за Османлиите
  3. 2011.10.13 | 09:06
    abe kopele shte te obesq i shte ti izvadq ochichkite murshooo tvoqta dps e edna zbirshina ot psihichno nestabilni vmaniakalni prihopati a ti e nai golemiq psihopat turski mriiii maikati deeeba
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет