Росен Плевнелиев: Ще оборя тезата, че президент се става с гласовете на ДПС

  • 09 октомври 2011 17:04

  • 4703
  • 17
Росен Плевнелиев: Ще оборя тезата, че президент се става с гласовете на ДПС
©

Редовни срещи с представителите на чуждестранните медии, акредитирани в България обеща днес кандидат-президентската двойка, издигната от ПП ГЕРБ.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на представиха пред тях днес акценти от предизборната си платформа и отговориха на многобройните им въпроси. Издигнали сме почтеността и прозрачността в наша кауза, ще ви информираме редовно за работата си и за това какво се случва в държавата, защото така се гради взаимното доверие, обърна се кандидатът за президент към журналистите.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното обяви, че водеща линия във външната политика, която иска да прилага, е България да бъде солиден, отговорен и активен член на ЕС, който не само да подкрепя общи позиции, а да участва в тяхното изработване. Според него страната ни трябва да отвори външната си политика към реалната икономика и заяви твърдата си позиция президентът да работи за привличането на чуждестранни инвестиции.

Добросъседство, солидарност и свързаност на регионите ще бъдат ключови за външната ни политика на Балканите, обяви още Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Активен диалог с българите в чужбина смята да води кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ. „Вратите на България за сънародниците ни зад граници ще бъдат винаги отворени и ще надграждаме техните успехи", подчерта Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

На въпрос за интеграцията на малцинствата, кандидатът за президент на ПП ГЕРБ обясни, че България се гордее със своя етнически модел и етническата толерантност, която е просъществувала векове наред и трябва да се съхрани. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното съобщи, че ще работи за Национална програма за интеграция на ромите, която ще заложи на образованието и осигуряване на професия, така че сами да изкарват прехраната си.

Проекти в такава насоченост вече се реализират на територията на три общини в страната. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за пореден път подчерта, че няма да влиза в никакви договорки с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и смята да обори твърдението, че в последните години президентът се избира с гласовете на ДПС.

Кандидат-президентската двойка заяви категоричен ангажимент да обединяват около национални приоритети, сред които са борбата с корупцията, работеща съдебна система, модерна икономика, енергийна свързаност и ефективност, екология и реформирани здравеопазване и пенсионна система.

Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на посочи, че до момента личността на вицепрезидента се губи, липсва и гласът на президента в Народното събрание, няма присъствие на институцията в политиката по единение.

Много са инструментите на държавния глава да бъде честен и справедлив арбитър, да обединява и приобщава. Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на обяви заявката на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ като лидери на нацията да упражняват в пълнота конституционните си правомощия, за да обединяват.

Тя поясни пред журналистите и изключително важната превантивна роля на КСНС, когато той се свиква не след събитията, както сега, а когато установява потенциални проблеми в ранен етап и предлага механизми за преодоляването им. Проверки на незаконно забогатели не се правят от КСНС, има проектозакон за гражданската конфискация и президентът може да се обърне към НС да го приеме, коментира Попова част от обявените като обсъждани теми на последния консултативен съвет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4703 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Калоян Петков

2011.10.10 | 20:44

15
До номер едно. С ромските гласове се печели защо??? ЗАЩОТО ПОНЕ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ С КОИТО СЪМ ГОВОРИЛ ЗА ИЗБОРИ КАЗВАТ КАКВО?????? """"" аз нема да гласувам щото няма слисъл""" Превод - " мързи ме да проучвам кандидатите и да мисля сега кой е по-добър. Я по-добре да гледам мач и да пия няколко бири. И утре вместо да отида да се редя на опашка, че да гласувам- да се наспя като хората."
AJ4A

2011.10.12 | 15:16

17
Моите уважения за ДЕМОКРАЦИЯ=СПРАВЕДЛИВОСТ! Но като сам осъзнаваш, че в България няма никаква справедливост, че в България има два, дори три вида правила - за обикновените хора, за бандитите, които са на отчет при ...... и за властимащите, защо се сърдиш на хората, които не гласуват! Защо се връзвате на партенките, които ви пускат управляващите, че ромските гласове решавали изборите! Знаеш ли ти и всички като теб кой как брои изборите!?!? Имаш ли гаранции, че като си гласувал за примерно за Атака, бюлетината и гласът ти също ще бъдат преброени като подадени за Волен!?!?!? Ти сам казваш, че в България могат да те убият, докато си полицай на дежурство, могат да окрадат плосдовете на целогодишния ти труд и всичко да остане безнаказано... Аз ще добавя, че в България могат и да те убият като куче на улицата и пак всичко да остане безнаказано. Цинично звучи, но замислял ли си се ако професорът шеф на ВКС убие някой публично на площада пред НС, кой после ще го осъди справедливо!?!? Същото не се ли отнася и за Главния Прокурор - ако той убие демонстративно някой насред Витошка, кой ще му повдигне обвинение!?!?!? Слава Богу още не сме стигнали чак до там, но ежедневно стават уникални простотии и по уникално нагъл и безпардонен начин стотици, дори хиляди семейства са лишавани от основните им човешки права и то не от кой да е, а от българския съд, който иначе е призван да защитава и налага спазването на законите!!! Е, питам те сега, ако някой властимащ вземе молива и пренапише изборните бюлетини, кой ще му попречи??????? Намери смислен отговор на този въпрос и чак тогава тичай да гласуваш, защото докато не сме убедени, че няма как да се изманипулират изборните резултати, няма да има смисъл да гласуваме! Не забравяй старата народна поговорка ВЛАСТ НЕ СЕ ДАВА, А СЕ ВЗИМА ..... Още нещо - поогледай се и виж какви са БГ политиците - да ти приличат на хора, закърмени с духа и почтеността на бъдещето, които са способни, знаещи и можещи и не са влезли в политиката за да вършат мръсната работа на този или онзи сив кардинал в сянка или за да се докопат до погача, каквато иначе няма и да сънуват да помиришат!?!?! Ако те не бяха такива каквито са, нямаше да виждат нищо лошо в това ДА СДАДАТ ВЛАСТТА, защото няма да им се наложи да се върнат в нищоот, от което са дошли и мисълта за което ги кара да са готови на чудеса само и само за да не си го припомнят повече в живота си!
така е

2011.10.11 | 17:10

16
С ромските гласове се печели, не с тези на ДПС!
Мяукащ пудел

2011.10.10 | 20:36

14
МОЯТ президент не е пряк ПОТОМЪК на НОМЕНКЛАТУРАТА на БКП ! МОЯТ президент не е бивш първи секретар на ОК на ДКМС ! МОЯТ президент не е любимото момче на който и да било БКП гаулайтер ( от рода на Лазар Причкапов) ! МОЯТ президент не е ГЪЗОЛИЗНИК, целувал задника на Масларова, за да прави НЕЗАКОННО бизнес кариера! МОЯТ президент не е ограбвал труда на работниците си и не е водил двойно счетоводство,за което по заслуги е получил „ черен печат” да не прлеминава границата на европейска държава МОЯТ президент не е МОШЕНИК завлачил с измами чуждестранните си партньори! МОЯТ президент не събаря къщите на беззащитни старци ,а не пипа дворците на мутрите! МОЯТ президент няма НЕЗАКОННА КЪЩА на морето ! МОЯТ президент не е ЛЪЖЕЦЪТ , който афишираше, че няма амбиции в политиката,докато тайно е снимал предизборния си клип ! МОЯТ президент не бяга като лалугер от предизборни дебати ; МОЯТ президент не е страхливец и не повтаря като развалена грамофонна плоча чужди "мисли" МОЯТ президент не е ПУДЕЛ мяукащ покрай по-силния , но по-глупавия ! МОЯТ президент не е СЪУЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на МИЛИЦИОНЕРИТЕ ! МОЯТ президент не е УКРИВАТЕЛ и СЪУЧАСТНИК на мутрите ! МОЯТ президент не е БЕЗЛИЧНА шматка в панталони ! МОЯТ президент не е МАЛОУМЕН привърженик на ГЕРБ ! МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ НЕ Е РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ !!!

2011.10.10 | 16:00

9
Мухльо, тези се оборват ПРЕДИ ВСИЧКО с дебати! Само, че тебе, мухльо те няма НИКЪДЕ? ЗАЩО! Защото си куха ГЕРБАРСКА ФАЛШИВА ЛЕЙКА!, която даже не знае на кой свят се намира! Плевелев, индикациите са такива, че държавата отива към мащабна социална и икономическа кастрофа - тепърва ще има да сърбаме попарата на идиотската кенсианска политика на смион дянкофф, който принася вече цялата икономика пред олтаря на фискалната стабилност! Гербари, Българите трябва и да живеем в тази страна! Вашата гробищна стабилност е несъвместима с живота! мАЙ, ЧЕ ТИ СЕ БЕШЕ ИЗЦЕПИЛ преди време, че че магистралите били ВИСША ФОРМА НА ДЕМОКРАЦИЯ! По-рано ти заяви, че изповядваш "нов тип политика, която се подчинява само на изпълнените обещания и реалните действия в полза на хората и регионите и припомни..." Кукло миризлива, КАКВО СВЪРШИХТЕ ЗА 30 месеца властване???? КАКВО???? Единствено че увеличихте всеобщата бедност в страната, КАКВО ДРУГО НАПРАВИХТЕ, недраги ми Плевнелиев!!! Всеки един ден власт на ГРАБ е срам и резил за всеки Българин и за България като цяло!! ДОЛУ кухите лейки от ГЕРБАТАКА, които ежедневно рушат България! Плевнелиев, ти си охлюв! Ти си един гол охлюв - плужек, който НЕ СЕ ВЯСВА НА ПРЕДИЗБОРНИ ДЕБАТИ И ДИСПУТИ, защото те е страх да не те разбчерат, че си една гербарска КУХА ЛЕЙКА!!! Завчера гледах по Канал 3 как в предаването "5 за 4" се усукваше като глист, когато водещият те питаше за скандала с подкупите в общината! Бягаше от коментар като дявол от тамян, щото явно има нещо гнило в цялата работа и косъмът ти не е чист!!!! Фалшив си като цялото миризливо чалгарско гербарство! На 23.10 НЯМА ДА ГЛАСУВАМ за вас, както и за олигофрена от шизо-Атака Субсидеров, защото ЕЖЕДНЕВНО РУШИТЕ България, кретени безмозъчни!
Кик

2011.10.10 | 20:35

13
Доста брутален коментар, но като цяло съм съгласен. Симеон ДЯНКОВ Е ЗЛЕТАК И ПЛЕВНЕЛИЕВ го слушах по телевизията само един път и хич не ми хареса капацитета му. Лошо Седларов лошооо- защото сме свикнали да гласуваме само за лица и не си правим труда дори да проучим кандидата в нета преди да гласуваме. И кога да се оправи тази държава- след като в службата ми по-големите и учени глави от мен заявяват с гордост, че видите ли нямало те да гласуват щото било безсмисленно. Егати и тъпият шибан народ. Даваш му право на глас- възможност да промени бъдещето си. Пък то вика- няма смисъл щото всички управляващи са си плюли в устите. Да ама не драги зрители. Ако беше така- нямаше да има такава война с компромати. Замислете се малко и от всичкото зло изберете най- малкото. Проучете кандидатитеи изберете този с най-малко прегрешения. И за партиите- съшата рецепта. Само тогава ,когато всички се потрудят за да проучат този за когото гласуват, ще се оправи тази държава. И докато докато има глупаци, за които денят за избори е само ден за кръшкане от работа- ще има и за какво същите да се оплакват цял живот. АМИН.

2011.10.10 | 15:59

7
Голяма си шматкааааа,Комунист.Нещастен

2011.10.10 | 15:58

5
tiq disputi i razni takiva se pravqt edinstveno i samo za babite i starcite, deto nqmat kabelna i gledat samo k-ANAL 1 :D i za tebe moje bi,, kvo tolkova ima da se govori v tiq debati ? te sa za debili, qsno e 4e vsi4ki sa sre6tu GERB poneje im razbiha kradluka. koito i da be6e na vlast v momenta 6te6e da e pod absolutno sy6tata kritika, celiq svqt e v kriza, tova ne zavisi ot nas ! kakto vijdata cqlata sistema ikonomi4eski e neobosnovana, vsi4kite tiq prostotii za lesnite pari i kreditite deto se propadandirat poslednite 50-60 godini vijdate li 4e NE SA VERNI ! za sujalenie sme samo pionka na duskata, na6ta drebna darjava nqma kak da promeni ni6to na svetovnata scena. kak iskate po-visoki dohodi > otkade da doidat kato nqma koi da investira ? koito ima pari vmesto da otkriva rabotni mesta si darji parite v banka, v celiq svet e taka, ae osaznaite sa malko, deba i polu-horata komunisti4eski
mitko

2011.10.10 | 16:00

12
ne glasuvaite za toq a za ataka
kinesiotapebg.eu

2011.10.10 | 16:00

11
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
W WW.ORIGI NALNI.BE - - - ЗАКУПИ оригинална футбол

2011.10.10 | 16:00

10
W WW.ORIGI NALNI.BE - - - ЗАКУПИ оригинална футболна тениска ПРИ НАС - сезон 2011/2012!!
Az

2011.10.10 | 15:59

8
Гласувайте за АТАКА, заящото еднополюсния модел на управление е доказано във времето пагубен и много силно корумпиран ! Разсъдете трезво а не...Само наще...Българи гласувайте всички, щото иначе мангалите ще ни изберат или плевнята, или комунистите !
ilian

2011.10.10 | 15:58

6
da se vdignem vsi4ki balgari i da sme edinni i da glasuvame za ataka, a ne da stoim v ka6ti i da pasuvame i da pozvolqvame na ciganite da se gavrqt s balgarskia narod, ne trqbva da pozvolqvame tova , trqbva da sme edinni da ne se rascepvame i da glasuvame za ataka, ne ostavqite da vi promivat mozacite mutrenski gerberi
kinesiotapebg.eu

2011.10.10 | 15:57

4
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини