Плевнелиев търси световни умове за "Дондуков 2"

  • 01 ноември 2011 07:02

  • 1915
  • 3
Плевнелиев търси световни умове за "Дондуков 2"
©

Новият български президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното тръгва в Европа от Лувъра.

Той ще открие уникална българска изложба в световния музей в началото на следващата година.

Сред най-ценните експонати в нея ще са Панагюрското златно съкровище, Варненското злато, керамичната икона на св. Теодор Стратилат и др. Скоро шефът на НИМ Божидар Димитров заминава за Париж, за да уговори с експерти изложбата.


Плевнелиев призна, че възнамерява да привлече в екипа си световни умове, пише "Стандарт". Става въпрос за доказани имена в чужбина, които да съветват президента.

Ще вземе на "Дондуков" 2 четирима души от строителното ведомство начело със зам.-министърката Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на.

Плевнелиев е твърдо решен да промени и новогодишните телевизионни поздравления, които са традиция от Тодор Живков насам.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1915 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.11.02 | 11:17

3
Новогодишните телевизионни поздравления са първа грижа на държавният глава от 60 години насам. Не се учудвам, че новият ни президент от там е започнал. Желая му успех.
AJ4A

2011.11.01 | 23:20

2
"От всеки му според възможностите, на всеки му според потребностите." - кой ли го бе измислил това мото??? Какво да се прави, такива са му способностите - да промени обръщението към нацията, че дори и да го махне ако се наложи ................ за да не изръси някой "бисер" и по такъв начин да се орезили пред "очите" на цяла България, хахахахахаха!!! Мъкаааааааааааааааааа ......... и срамммммммммммммммммм !!!!!!!!

2011.11.01 | 23:20

1
А след това ще има ли сурвакане с нови данъци, такси и акцизи?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини