Станишев: ГЕРБ все едно избират лампион в ЦУМ

  • 07 октомври 2011 17:04

  • 2358
  • 5
Станишев: ГЕРБ все едно избират лампион в ЦУМ
©

Няма никакво сравнение между качествата, държавнически, политически и лични, на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на. Това каза в Царево председателят на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Кандидатите на ГЕРБ бяха сравнени от лидера на БСП със семейна двойка. „Всеки пази вкъщи сигурно едни стари снимки на баби и дядовци от началото на века, снимани един до друг, глава до глава. Това ми напомнят те. Или ми напомнят на семейна двойка, която влиза в ЦУМ и избира лампион. Няма никакво послание, няма никакъв ангажимент. Какво каза Плевнелиев през последния месец, попита риторично Станишев. „Аз се сещам за едно нещо – „Катуница не интересува никого. Хората искат да ме пипнат” - много си е повярвал, недоволства лидерът на БСП.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще бъде една пионка в ръцете на премиера, а България в момента се нуждае от президент, който може да бъде коректив на тези, които са на власт, твърди Станишев. „Най-големият отпускар в държавата – министърът на вътрешните работи, всичко се тресе в държавата, протести навсякъде, напрежение между етническите общности, той човекът си ходи на концерти с Веско Маринов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2358 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
az

2011.10.08 | 06:09

5
КАТУНИЦА, пробуди България.Но такъв звучен шамар ще ви ударим, че няма да ви дойде на ум , да искате да управлявате отново. ХАЙДЕ БЪЛГАРИ , НЕКА ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
AHMET

2011.10.08 | 06:08

4
Лично президентът ЖЕЛЕВ връчи на ДОГАН мандат да състави българското правителство – парадокс, какъвто световната история не познава. Осъден за шпионаж срещу България и лежал 3 години в затвора, да определя българското правителство! АХМЕД ДОГАН определяше не само българското правителство, той определяше и бъдещето на българската нация. И той определи такова бъдеще, че повече от 20 години страната ни не може да излезе от блатото, в което той и избраните от него ”политически пионки” съзнателно ни натикаха.
dobrev

2011.10.08 | 06:08

3
Мри бе боклук нещастен аман от вас и простотиите ви бе кретени такива. Що си мислите че хората са забравили какви ги свършихте из държавата и с гори и с пътища и с какво ли не. Какво е направил малоумния първанов като президент - НИЩО. Мрете боклуци долни дето сте без ден трудов стаж.
kinesiotapebg.eu

2011.10.08 | 06:07

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
hihi

2011.10.08 | 06:06

1
а ти руско-турска пионке на кои равт седиш?маи ще те бракуваме вече!такива червени лампиони като тебе само в клубчетата за платена любов се ползват.ама ти си знаеш нали!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини