Сидеров намало да ползва резиденция Бояна, ако го изберат за президент

  • 04 октомври 2011 20:30

  • 1514
  • 0
Сидеров намало да ползва резиденция Бояна, ако го изберат за президент
©

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа - кандидат за президент, издигнат от "Атака", заяви на журналистически въпрос в Плевен, че ако бъде избран, първото, което ще направи, е да предложи резиденция "Бояна" да бъде предоставена за лечебно заведение, санаториум или нещо, което да решат специалистите.

Не искам да ползвам тази резиденция, защото тя е натоварена с много негативи, ако щете чисто в енергиен план, допълни Сидеров. Там са властвали хора, които са извършвали много лоши неща на народа си, и аз не искам оттам да изпълнявам поста президент, аргументира се той. Мисля, че може да се живее нормално като всички българи в жилището, което можеш да си позволиш - дали собствено или под наем - и оттам да изпълняваш функциите на президент, добави Сидеров. Без тези салтанати, без бронирани джипове, без десетки охранители, които съпровождат държавния глава, добави той. Предлагането на теми за референдуми също ще бъде едно от първите неща, които би предприел. Ще запознавам редовно с обръщения към нацията какво става в държавата, каза още той.

Тази вечер Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа участва в предизборен митинг на партия "Атака" в зала "Катя Попова", на който бе подкрепен кандидатът за кмет на Плевен, издигнат от партията - Красимир Атанасов.

Последвайте канала на

1514 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини