Станишев: Покрай Катуница стана ясно, че борба с престъпността няма

  • 04 октомври 2011 20:24

  • 3245
  • 12
Станишев: Покрай Катуница стана ясно, че борба с престъпността няма
©

В последните две седмици стана ясно, че няма никаква борба с престъпността, защото случаят с Катуница разголи всичко.

"Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от каза, че се е договорил да ви подкрепя, но не казва с кого. Е, кажете с кого. Затова ли го пазихте като зеницата на окото, че хората отчаяни излязоха да протестират" - това заяви лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на на събрание на столичния партиен актив.

„Хората са изморени, 20 години какви ли не експерименти се случиха на България, кого ли не опитваха като спасител различни партии, а след всеки спасител идвахме ние да оправяме държавата”, смята Станишев. Председателят на НС на БСП подчерта, че всеки кандидат за изборите, подкрепен от левицата, влиза в изборната борба с истинска кауза.

„Няма нищо по-болно от това да видиш в очите на хората отчаяние, защото то е признак на огромна безнадеждност и загуба на вяра. Това виждах у тях преди няколко месеца”, каза Станишев. Той отбеляза, че в последните седмици вижда промяна в погледите им. „Да, срещу нас има безскрупулен и арогантен опонент, който ни превъзхожда по финансови ресурси, пиар, а и МВР е зад него, но единствено българските социалисти можем да спрем безумието в държавата и да върнем надеждата на хората. Това наистина е мисия, защото става въпрос за това – дали България ще има бъдеще или ще затъне в блато”, коментира лидерът на БСП.

Той смята, че се говори малко за българската Конституция. В нея има три стълба – че България е демократична, социална и правова държава. През последните две години, според Станишев обаче се виждало, че наглеците от ГЕРБ отиват към изборите с убедеността, че могат да фалшифицират и да ги спечелят служебно.

Лидерът на БСП подчерта, че е горд от това, че „Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в са бъдещите президент и вицепрезидент”. „Понякога ми е жал за Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, той не е за там”, каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3245 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Stoycho

2012.01.12 | 01:53

7
станишев е прав 4е цлед всяка партия идват БСП и то не само да 4исти някои каши но ида саживява икономиката как то си спомняме преди бат боико какав икономи4ески растеж имаше държавата за това ти Български избирател помисли пак ли ще гласуваш за някои арогантен тип които говори нахакано ли ще гласуваш или за партията на народа ли ще поткрепиш
dmb

2012.01.12 | 01:55

12
Братчето ми ...първо се научи да пишеш грамотно защото в българският език няма буква 4, както (е една дума), сЪживявам (съответно съживява) и поДкрепиш...да не говорим че буквата Й не я ползваш...къде си тръгнал да надъхваш хората да гласуват :) отиди на даскало после ни учи нас... :)
xuestiq

2011.10.05 | 05:46

1
aba bar4ed ti bolen li si kakva ikonomika be ombre ikonomika samo pred kamerite na BNT1...i tv SKAT..mn ti e xem glamavo imeto ai malko bie na stani6ev i ti li si obraten kato tiq dolni komunisti...q u levo???
Соня

2012.01.12 | 01:54

10
Ние хубаво си гледаме нашите проблеми, но вижте какво споделя "Барак Обама" за България и българите: http://tinyurl.com/barack-obama-za-bulgaria (4-минутно интервю за БГ сайт) Надявам се нашата страна да има и по-добри дни!
sdfsdf

2012.01.12 | 01:54

11
Не кликвайте на линка от Коментар #8 , той не води до интервю с Обама , а до изключително тъп клип , в който някакви изключително ГРОЗНИ ХИПАРИ се поклащат като хавайски проститутки

2012.01.12 | 01:53

9
Ei mazen pedal mlakvai ve4e nikoi ne ti viarva
никаква борба с престъпноста

2012.01.12 | 01:53

8
ТОВА БЕ ОСНОВНАТА НАСОКА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ГОЦЕ ПАРАВАНОГЛУ И ТОЯ УКРАИНСКИ ЧИФУТИН СЕРГЕЙ САТАНИШЕФ. ДА НЕ СЕ САНКЦИОНИРАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И МАФИЯТА ЗА ДА НАТРУПАТ МИЛИОНИ БЕЗНАКАЗАНО.... И ДНЕС СИТУАЦИЯТА Е РЕЗУЛТАТА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП/ДПС И царя......
4i4aka

2012.01.12 | 01:52

6
пичове забелязахте ли само как цялата работа със Кирил Рашков, Катуница и всичко останало започна да избледнява, след 1 седмица съвсем ще спре да се говори , до 1 месец ще се забрави.
алабала

2012.01.12 | 01:52

5
Стига бе Станишев. МВР не е с него и ти много добре го знаеш. Когато Виденов и левицата бяха на власт и народа се вдигна и за малко не събори парламента, тогава МВР защищаваше вас. МВР тогава с вас ли беше или пак с ГЕРБ. Тогава нямаше дори и такава партия ГЕРБ. Тя се роди също от отчаянието и мизерията. Това е, че и те не оправдаха очакванията и не изпълниха обещанията си и... лошото е, че вече няма накъде. Вие си помислете най-добре, че както целият БГ народ вижда, нещата отиват към втора Румъния. Дано не съм прав.
kinesiotapebg.eu

2011.11.05 | 17:02

4
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
чоека

2011.10.05 | 14:25

3
Този е толкова смотан, че нема накъде повече. Баси некадърника, само плюе българи и българското, а иска пак да върти диригентската палка, ама полицейска да го сървакат, че и да го ....
da mu eba maikata

2011.10.05 | 07:24

2
KAK 6E MU E MILO ZA BULGARSKOTO KATO E DOLEN.4E4ENSKI KOPELDAK..I ZA6TO VOOB6TE MU SE DAVA PRAVO NA MNENIE I GLAS V NARODNOTO SABRANIE NALI E PEDERAS OT DE NAKADE TOI 6E VZIMA MNENIE PO POLITI4ESKI VAPROSI...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини