Румен Христов: В десницата няма разделение, амбицирани сме за балотаж

  • 03 октомври 2011 07:52

  • 587
  • 0
Румен Христов: В десницата няма разделение,  амбицирани сме за балотаж
©

В България има остра липса на несправедливост – икономическа, социална, права. Хората живеят зле.

Това каза в сутрешния блок на БНТ кандидатът за президент от Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Всеки трети човек в България е безработен, констатира той.

Действията на ръководството на МВР не бяха адекватни по време на инцидента в Катуница и последствията, заяви кандидатът за вицепрезидент Емануил Йорданов. Той припомни, че и ръководството на МВР е отсъствало. Според него е необходимо в такъв момент служителите да усещат подкрепата на министъра си, който обаче е откривал в същия ден предизборната кампания на ГЕРБ.

„Служителите бяха оставени сами там да взимат решения, които са далеч над тяхната компетентност“, каза Йорданов. Той допълни, че единствено прокуратурата е предприела нещо срещу Кирил Рашков.

 

Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в заяви категорично, че тръгва на тези избори с идеята, че ще стигнат до балотаж. „Най – успешното управление беше при СДС“, припомни кандидатът за президент.

„Дясното управление извади страната от криза. Днес отново сме в криза и точно ние заслужаваме да бъдем подкрепени“, категоричен бе Христов.

"В десницата няма разцепление, няма разделение, ние сме консолидирани и заедно вървим напред", каза още Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Десислава Станева
587 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини