Калфин: Гласувах за промяна с разум

  • 05 октомври 2014 13:59

  • 736
  • 0
Калфин: Гласувах за промяна с разум
© АБВ

Гласувах за промяна в България – промяна, която е с разум, а не с национализъм, популизъм или други добре звучащи, но вредни за страната тенденции.

Това заяви Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, заместник-председател на ПП АБВ, след като упражни правото си глас, съобщиха от пресцентъра на партията. Пред медиите той коментира, че гласуването е единственият начин да променят към добро политическия живот в България. „Винаги съм призовавал хората да гласуват масово, за това са изборите и това е начинът да променят това, което искат”.

Калфин е на мнение, че именно малките партии ще решат състава на новото Народно събрание. „Всички социолози преди изборите казваха, че малките партии ще определят какво ще се случи и как ще се състави правителството и това не е зле. Очевидно е, че има силно разочарование от големите партии, въпросът е наистина да се сформира правителство, което да бъде разумно и стабилно, за да може да управлява държавата”, каза Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
736 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини