Георги Първанов подаде своята бюлетина

  • 05 октомври 2014 11:54

  • 1198
  • 2
Георги Първанов подаде своята бюлетина
© Булфото

Бившият президент и настоящ лидер на АБВ упражни правото си на глас заедно със своята съпруга Зорка Първанова.  

От самото начало на кампанията върви процес на покупко-продажба и тежка манипулация на изборния вот. Това каза пред журналисти лидерът на АБВ Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, след като упражни правото си на глас. „Гласувах за това най-сетне България да има правителство, парламент, които да възродят държавността. За това да създадат всички предпоставки - икономически и социални за успеха на нацията, за да има достоен живот за всички”, обясни Първанов.

Относно правото на преференциален вот, лидерът на АБВ коментира, че това е една добра стъпка към избора на личности, но е крайно недостатъчна.

„Иска ми се високата избирателна активност да не бъде мотивирана по други начини, освен с идеи и с качествени хора, защото имам дълбоко подозрение, че от самото начало на кампанията върви процес на покупко-продажба и тежка манипулация на изборния вот така, както беше на предишните избори. Дано това не се случи и вотът на общността да може да направи нищожен този купен вот. Иска ми се хората да изразят своята позиция с висока активност, а не с безразличие. Едно е да вярвам, друго е да се случи”, завърши Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Последвайте канала на

Novini.bg
1198 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.10.05 | 14:18

2
Гоце гласувал за ДС,и да краде още повече

2014.10.05 | 14:18

1
БОКЛУК ТРИПЕРЛИВ !

Добави коментар

Водещи новини