Павел Чернев: Сидеров си раздава брошурите на протестите

  • 28 септември 2011 08:04

  • 2233
  • 5
Павел Чернев: Сидеров си раздава брошурите на протестите
© Булфото

Анелия Делчева наистина си я избрах в социалната мрежа „Фейсбук“, каза Павел ЧерневПавел Чернев Павел Чернев е български политик, народен представител в 40 Народно събрание от листата на, кандидат за президент, издигнат от „Партия за хората от народа“, бивш депутат от ПП „Атака“.

„Притеснява ме огромното медийно внимание, което се отделя на първите трима, за които социолозите твърдят, че са в първата тройка“.

Не ме притеснява изобщо, че кандидат-президентските двойки са 18, категоричен беше кандидатът за президент.

Според него един тежък криминален случай, какъвто е господстването на Цар Киро се превърна в етнически, веднага след като избухна скандала.

Сега се наслаждаваме на политически циркове
и едва ли не няма никаква предизборна кампания, каза още Чернев. Той е категоричен, че в момента никой не се интересува от цената на тока и парното, а единствено от размириците.

По шествията на в страната, които са заради случилото се в Катуница се раздават предизборни брошури на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, каза Павел ЧерневПавел Чернев Павел Чернев е български политик, народен представител в 40 Народно събрание от листата на, което знае от лични, свои наблюдения.

За него лошото е, че в една ситуация, в която трябва да се дебатира състоянието на страната, ние се вълнуваме от това колко роми са пребити, колко тийнейджъри са задържани.

Категоричен е, че много удобно в този момент е дошла информацията, че Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от – Цар Киро е бил разследван от преди десет дни.

Последвайте канала на

2233 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.09.30 | 13:06

5
Чернев, ако ти станеш президент, аз ще емигрирам от Българияq нищо, че вече гоня 50-те!
аз

2011.09.30 | 13:04

4
И аз мисля че във Волен е истината, те всички лъжат но Сидеров е пичага той вижда проблема , искат президент на България , но то първо трябва да си върнем държавата , пък тогава да говорим за нея, единствено Волен е споменал за този проблем до сега , аз не съм чул друг да го казва. Някой викат че бил луд , ама и така да е то точно такъв лидер ни трябва не някой дупедавец... Това си е мое мнение и го споделям, разбира се всеки да си мисли каквото иска...
kinesiotapebg.eu

2011.09.30 | 13:04

3
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

2011.09.30 | 13:04

2
g -h chernev ti ne si ot naroda ti si mrasnik mazen dolen moshenik kato ostanalata paplash koiato se naredila za banicata ,takiva vi lajat mamiat i zablyjdavat i mislat edinstvenno za tarbyha si.
ADOLF

2011.09.30 | 13:04

1
млъквай бе дебела свинке знаем те какъв си насран гъз.Волен е нашия човек

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини