Калфин подписва споразумение за почтени избори

  • 27 септември 2011 09:50

  • 705
  • 1
Калфин подписва споразумение за почтени избори
©

Залогът на президентските избори е демокрация или налагане на еднолична власт.

Воден от това свое убеждение кандидатът на БСП за президент Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска ще подпише споразумение за почтени избори, съобщават от пресцентъра на БСП.

Калфин ще изрази подкрепата си за провеждането на честен и демократичен вот в България. Той ще присъства на откриването на предизборната кампания на партията в Лом и в Монтана.

Социалистите откриват предизборната си кампания в Ямбол, Плевен, Благоевград и Пазарджик.

Председателят на Националния съвет на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще участва в откриването на предизборната кампания на БСП в Кюстендил на централния площад в града.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
705 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
владо

2011.09.27 | 23:17

1
Досега плю - сега пакт за честни избори ! Това при комунистите не съществува - те винаги са фалтифицирали избори - от 1945 год. досега - винаги са говорили едно , а са правили друго! Тъй че Калфа не се хаби - знаем добре ,че си фалшив и за нищо не ставаш! Приеми загубата - няма да спечелиш, а после уж твоите другарчета ще те смелят, както направиха и с Виденов! ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ!НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини