Прошко Прошков: Призовавам Фандъкова на дебат

  • 26 септември 2011 12:09

  • 917
  • 4
Прошко Прошков: Призовавам Фандъкова на дебат
© Интернет

По повод отсъствието на кандидата за кмет на София г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска тази сутрин от дебата за управлението на София, организиран от Българската национална телевизия, кандидатът на Синята коалиция Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е заяви:

Днес напуснах откритото студио на БНТ, защото искам да изразя категорично своя протест срещу поведението на политическа партия ГЕРБ, която надменно счита изборите в София могат да бъдат спечелени по недемократичен път.

От 23 септември 2011г. г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска не е кмет, а кандидат за кмет на София. Не мога да приема, че тя отказва да участва в дебати, защото зад мантрата „Ние работим, другите нещо се обясняват” е маскирано едно тежко неуважение към изборите и към гражданите на София. Не на последно място това е и проява на високомерие към политическите опоненти.

Почтеност, която прикрива некомпетентност и корупция, лесно става параван, зад който се прави политика в полза на егото, но не и на гражданите.

Призовавам г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска на дебат. Призовавам я да разкаже за своето управление, за да мога да поставя своите въпроси за него. Призовавам я да сравним в открит диалог пред гражданите политическите си визии за града.

917 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Тишо

2011.09.27 | 11:46

4
Прав е Прошков, че с тази си почтеност, Фандъкова прикрива своята некомпетентност и корупцията в общината.
Оля

2011.09.27 | 01:28

2
Фандъкова бяга от дебатите винаги, защото е слаба като кмет. Това е непочтено за един политик и недостойно да бягаш от хората и да им обясниш какво си свършил.

2011.09.27 | 01:28

3
Не ви ли писна от сини лайна. Омръзна от всички червени боклуци в СДС. Омръзна ми от циганина Костов. Омръзна ми от това безпочвено и непрестанно говорене Прошко. Омръзна ми от хора, които говорят празни приказки. Предполагам Фъндъкова затова не ти е кацнала - имала е да свърши нещо по-важно... Прошко, ама, че фамилия...
Смешко

2011.09.26 | 19:18

1
По-добре да имаше Дебат с зам. Кметовете от ДСБ и Пешко Пешков

Добави коментар

Водещи новини