Прошко Прошков: ГЕРБ да изключи компроментираните общинари

  • 19 септември 2011 14:27

  • 937
  • 2
Прошко Прошков: ГЕРБ да изключи компроментираните общинари
©

Кандидатът на Синята коалиция за кмет на София Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е призова ГЕРБ да отстрани от листите си онези общински съветници, които бяха намесени в твърденията за поискан от Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното подкуп през 2007 г., предаде БНР.

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и ПП ГЕРБ да оттеглят от общинските листи компрометираните лица, злоупотребявали години наред с интересите на софиянци. Те знаят кои са и така биха показали, че желаят да променят този модел на управление на града ни. Огромното проблемно и скандално нещо е това, че човекът, от който е поискан подкупа, в случая Плевнелиев, не е уведомил държавните органи. Да, това е проблем. Но най-големият проблем е, че същият Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е включил хората, за които е знаел, в листите на ГЕРБ на ключови постове", заяви Прошков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
937 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
:-)

2011.09.23 | 22:03

1
smeshko Proshkov, gleday si obshtinata dragi , dobre che biaha sponsorite na sautcenitcine na dashteria mi v 107-mo OU, che da doydesh nay-naglo i da mi iznasiash predizborni rechi...... are u levo!!! LITCEMER
спонсор на 107 -мо ОУ

2011.09.23 | 22:16

2
Образованието на децата ни Е АНГАЖИМЕНТ НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО а възпитанието на семейството. БРАВО НА ДЪЩЕРЯ ТИ И СЪМИШЛЕНИЦИ. Това което чета като исказ твоето семейство явно не е работило много върху възпитанието ти.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини