Андрей Райчев: Ако ДПС застане зад Кунева тя става президент

  • 18 септември 2011 18:58

  • 1887
  • 2
Андрей Райчев: Ако ДПС застане зад Кунева тя става президент
©

Ако ДПС подкрепи Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 на президентските избори тя ще бъде президент. Това заяви в предаването „На четири очи“ по Нова телевизия социологът Андрей Райчев. Ако хората на Доган застанат зад Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и той стигне до балотаж, центристите, които гласуват за Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 ще се прелеят към Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Ако обаче гласовете на ДПС отидат при Кунева, левицата масово ще гласува за бившият еврокомисар. Така на практика тя ще събере повече гласове на президентските избори, категоричен е Райчев.

По отношение на кандидатпрезидентската двойка на БСП Андрей Райчев призна, че Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в катокандидат за президент е много по-силен. Като президент обаче Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска има далеч повече качества и затова тази двойка е с това разпределение на позициите, категоричен е социологът.

БСП е вид племе, етнос, който има един произход – всички са бивши комунисти. Всяка от регионалните организации оцеля независимо от централното ръководство по време на прехода, смята Райчев. Той прогнозира, че Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в след приключването на мандата му няма да оглави отново БСП, а ще оказва влияние в партията. Първанов няма интерес да сваля Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от поста, тъй като новият лидер може да го засенчи, убеден е социологът.

Последвайте канала на

Novini.bg
1887 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.05.05 | 13:26

2
ЕДИН ОТ ХОРАТА КОИТО ПРЕВЪРНАХА СОЦИОЛОГИЯТА ОТ НАУКА В ПОМИЯ
Фен

2013.05.05 | 12:25

1
Щом тоя го казва , значи е точно обратното

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини