Кандидатурата на Стефан Данаилов не поставя Меглена Кунева на трето място

  • 17 септември 2011 13:14

  • 1284
  • 0
Кандидатурата на Стефан Данаилов не поставя Меглена Кунева на трето място
© булфото

"Издигането на кандидатурата на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в за вицепрезидент на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в никакъв случай не означава, че Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 ще остане трета на президентските избори, заяви в предаването „Седмицата" на Дарик Борислав Цеков.

Политическият мениджър на кампанията на бившия еврокомисар за президентските избори допълни: "Социологическите сондажи ще излязат скоро и мисля, че ще потвърдят засега водещата позиция на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 пред Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Данаилов е симпатичен човек и актьор, който винаги получава аплодисменти, излизайки на сцена. Но тук сцената, на която излиза, е на БСП. Мисля, че хората, които са вън от БСП, са много".
„Ние искаме Меглена Кунева да бъде първа на балотажа", каза Цеков, отбелязвайки, че тя е „единственият кандидат до момента, който още от 23 юни е оповестил много разгърната и подробна президентска платформа, в която правомощие по правомощие на президента очертава ясна визия, приоритети и как точно президентът може да участва и да допринася за изпълнението на тези приоритети".

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1284 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини