Курумбашев: Достатъчнио казах за случая с Плевнелиев

  • 16 септември 2011 15:38

  • 1395
  • 1
Курумбашев: Достатъчнио казах за случая с Плевнелиев
© Интернет

Много неща казах вече по случая с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, достатъчно е, каза депутатът от ПГ на Коалиция за България Петър Курумбашев и категорично заяви, че повече по този случай няма да коментира.

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, общински съветник и кандидат за кмет на София от БСП обяви в парламента имената на тримата общински съветници, които по информация от Курумбашев, са Орлин Иванов, Радослав Тошев и Данаил Кирилов.

Общинският съветник от БСП Кадиев съобщи, че е научил имената на тримата общинари от ГЕРБ от депутата на левицата Курумбашев.

Последвайте канала на

1395 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ленин

2011.09.17 | 15:57

1
Абе КУРур..ев ти кат си толкоз осведомен що не го каза това 2007 год. ,а си мълча досега бе уй..чо?И сега кво - изведнъж комунисчето се "сетило" - толкова сте плитки всички в тая ретроградна партийка - прозрачно - плиткоумни! Като електората си от Алцхаймерясали 90 год. бабички и някой и друг агент от ДС. Дори и една псувня не заслужавате - толкова сте жалки!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини