ЦИК пусна нови двама депутати в НС

  • 22 май 2013 10:47

  • 1433
  • 2
ЦИК пусна нови двама депутати в НС
©

Централната избирателна комисия обяви Лазар Попов и Маргарита Стоилова за избрани народни представители от листите на Коалиция за България в Пазарджик и Пловдив.

Двамата ще заемат местата на Илияна Йотова и Румен Стоянов, които отказаха да влязат в състава на 42-рото Народно събрание.

След като вчера членовете на ЦИК не успяха да направят кворум, за да започне заседанието, днес те единодушно приеха протоколните решения Попов и Стоилова да бъдат обявени за народни представители.

Последвайте канала на

Novini.bg
1433 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Българин

2013.05.31 | 05:01

1
Защо НАП не започне да проверява дали координаторите на ДПС са подали данъчни декларации за предишните избори. В Шумен тези членове на ДПС започнаха да си купуват и джипове. По медиите се говори за голяма организация,а нищо не се споменава за колко хиляди става въпрос. До кога това нещо с изборите.... В България не ни трябва етническа партия,а в Германия защо няма такава партия при положение че има над 7-8 милиона турци..Защо управляващите не направят нещо като референдум.
Иван Иванов- Търговище

2013.06.25 | 16:34

2
Нали идеята за Референдуми беше инициирана лично от Сергей Станишев - всички останали партии скочиха и не искат да има закон за референдумите. Това е най-добрият начин политиците да се допитват пряко до народа и да искат неговото мнение за важни за страната - РЕШЕНИЯ ! ГЕРБ също са против Референдумите .

Добави коментар

Водещи новини