Илияна Йотова: Скандалите около Първанов са лай на пинчери около голямото куче

  • 08 май 2011 14:14

  • 4827
  • 1
Илияна Йотова: Скандалите около Първанов са лай на пинчери около голямото куче
©

"Моят избор за кандидат-президент на БСП е Стефан Данаилов. Смятам, че с обичта, която има от страна на хората, с авторитета и мъдростта на годините, той би бил добрият президент на страната. Нека обаче не забравяме, че Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в вдигна високо летвата. Много трудно ще бъде преодоляна тази конкуренция и кандидатурата трябва да бъде много внимателно преценена".

Това заяви в "Рулетка" на Нова телевизия евродепутатът Илияна Йотова, като поясни, че не подценява кандидатурите на другите политически опоненти.

"Най-важното е България да получи добър президент и нека той да не бъде резултат на политическа конюнктура", допълни Йотова.

По повод скандалите около Първанов тя заяви, че всичко й прилича по-скоро "на лай на малки пинчери около голямото куче".

"Това, че Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в заяви, че смята да остане в политиката явно не се хареса на много хора, защото те се страхуват от него", на мнение е евродепутатът.

Йотова очаква Бойко Борисов да се кандидатира за президент, защото това щял да бъде последният шанс да оцелеят.

"ГЕРБ много добре разбира, че няма друга кандидатура, с която да опита да вземе президентските избори. Борисов е нещо като спасителен пояс. Дефицитът на хора в партията е толкова голям и се вижда на всяко едно ниво", смята Йотова.

Тя обаче е на мнение, че кандидатурата на Бойко Борисов ще бъде много рискована.

Последвайте канала на

4827 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ДГ

2014.08.07 | 09:34

1
ИЙ ДОКОГА ЩЕ СЕ СЛАГА НА ТОЗИ ГЛУПАК-НЕ Й ЛИ СТИГАТ ДРУГИТЕ...

Добави коментар

Водещи новини