Иван Костов срещу Бойко Борисов в Пловдив на изборите

  • 11 април 2013 17:14

  • 1749
  • 2
Иван Костов срещу Бойко Борисов в Пловдив на изборите
© Булфото

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, Екатерина Михайлова и Иван Иванов водят по две  листи на коалиция "ДСБ-БДФ", съобщава на сайта си "тъмносинята  централа". Утре водачите на листи ще бъдат обявени официално при  откриването на кампанията на съюза.

Председателят на предизборния щаб на ДСБ Веселин Методиев е  пръв в Бургас, във Варна водач е заместник-председателят на  "тъмносинята" партия Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Илко Семерджиев ще води листата на коалицията в МИР  Благоевград.

Във Велико Търново срещу председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще се изправи д-р Мавроди Калейнски. Асен Агов ще оглави листата на съюза във Враца, а в Ловеч - пръв е Калин Янакиев.

Бившият директор на НРС Атанас Атанасов е водач в Пазарджик, Петър Москов - в Русе. В Пловдив-град лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - ще се изправи срещу  председателя на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в от  "Коалиция за България. Костов ще води и в 23МИР София-град.

По две листи ще водят и Екатерина Михайлова/ 25 МИР-София-град, Шумен/ и Иван Иванов /24 МИР София-град и Стара Загора/. В 26 МИР София-област е определен Веселин Запрянов . Евгени  Чачев е в 31 МИР Ямбол.

В Търговище е Христо Христов, в Хасково - Деница Сачева. Водач на листата в Габрово е Борис Станимиров, в Плевен -  Георги Караджов. В Пловдив-област начело на листата на ДСБ-БДФ е Георги Иванов.

Момчил Станков е пръв във Видин. Водач в Кърдажли коалицията е утвърдила Мухарем Мехмедов Росица Рачева ще се състезава в Монтана с Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после/ГЕРБ/. В Плевен Георги Караджов ще застане срещу председателя на  41-то Народно събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 /ГЕРБ/.

Кюстендилската листа на ДСБ-БДФ е оглавявана от Иван Пипонов. Перник - Валентин Павлов. В Силистра е Неделчо Жейнов, в Сливен - Димитър Сяров, в  Смолян - Зарко Маринов, Разград - Теодор Ролев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1749 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.06.26 | 21:35

2
Този дърт и крадлив циганин Иван Костов отдавна трябваше да бъде в затвора, този мангал продаде 3000 предприятия за жълти стотинки.
Lili Kondewa

2013.06.26 | 21:35

1
Хайде,като политик нито е черен, нито е бял.Явно праватизацията е трябвало да стане,защото продължи и при следващите премиери.Назад не можем да върнем нищо.И да го обиждаме,Костов е добър политик,депутат в НС и има богат политически опит.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини