"Атака": От ГЕРБ нарушиха изборния кодекс

  • 09 април 2013 12:37

  • 1365
  • 13
"Атака": От ГЕРБ нарушиха изборния кодекс
©

От ГЕРБ нарушиха Изборния кодекс и откриха предизборната си кампания с шест дни по-рано.

За това алармират в писмо до ЦИК от партията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Според националистите бившите управляващи са нарушили чл.128 от Изборния кодекс, който гласи, че предизборната кампания се открива 30 /тридесет/ дни преди изборния ден. ГЕРБ откри предизборната си кампания 6 /шест/ дни по - рано, на 07.04.2013г., в зала „Арена Армеец" с излъчване на предизборния клип на партията и анонсиране на агитационните си послания, категорични са от "Атака".

Хората на Сидеров настояват да от ЦИК да предприемат необходимите действия и да санкционира ГЕРБ за нарушаването на Изборния кодекс.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1365 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2013.04.12 | 03:16

13
Писнаха ми и ГЕРБ и червените боклуци от БСП и т.н... Ще отида най-накрая да гласувам на изборите за АТАКА !!!
...

2013.04.11 | 02:17

12
ако пак гласуваме за старите ( не визирам само Герб) не се учудвайте когато ви кажат пак ,че ще се увеличава пак тока (и ,че не можем да изгоним тия които ги изнасят милиардите на вънка а не остават тук),че няма да има повече лев за детски,пенсии и заплати ( те и без това са замразени) , когато си купят нови коли да ги возят,когато си дигнат заплатите и т.н и т.н.
??

2013.04.11 | 02:17

10
Тоя сол-ташак на Доган,защо не се скрие с благодетеля си!
Димитров

2013.04.11 | 02:17

11
ТИ СИ ГОЛЯМ ГЛУПАК

2013.04.11 | 02:16

9
Само Волен Сидеров си устоя принципите до последно... АТАКА , АТАКА , АТАКА....
Българин

2013.04.10 | 08:30

8
Най-голямата грешка на нашите управляващи до сега е,че ни отрязаха пазара с Русия. Само за там могат да заработят заводите и консервените предприятия и заводи. Защо управляващите не се учат от англичаните,че има само интереси. Явно планът Раян-ът действа с всичка сила.
do 9

2013.04.10 | 03:27

2
чул-недочул, но със сигурност неразбрал, планът се казва Ран- Ът по имената на двамата икономисти и явно не си го чел, щом го развяваш тук като на дявола библията. А що се отнася до руските пазари, то пак не си наясно. Русия убива вноса от страни като България с непосилни мита, затова и не иска толкова години даа стане член на СТО.

2013.04.10 | 03:28

4
Не знам вече на кого да вярвам.Това не е държава.Ето пак ще дигат тока след като има излишък на потребление и се намалят мощности.Това си е навсякъде дори и на един пазар да отидеш за да си купиш краставици цените се държат изкуствено високи а краставиците вехнат и се хвърлят но цените не се свалят.Всичко това се случва защото няма контрол и хора в държавата които да накарат администрациите и проверяващите органи да заработят.Всеки се е втурнал да забогатява и никой не мисли за бедния народ а само за печалбата.Внасят се какви ли не съмнителни стоки от къде ли не и се убива икономиката на държавата.По магазините има стоки от къде ли не само не и български.Как да гласувам за Костов,Станишев или Борисов като на времето си купувах стоки произведени в България и хранех нашия работник а сега храня чуждия.Трябва да има начин да се спре това както и растежа на тези цени . Ако това не стане народа пак ще излезе на улицата и не се знае накрая как ще свърши това.Ако трябва нека се мине през референдум за ЕРП-тата и другите кризи в енергетиката .Нека се направи всенародно обсъждане и да се вземе най доброто решение.Не мога да обвиня само политиците за случващото се в държавата защото и ние като народ носим вина и то не малка.Ето как виждам нашата вина.Например една от вините ни е че все чакаме някой друг да ни свърши работата и да ни осигури лесен живот а ние не се борим за него както е в много други страни. Дори и животът ни да става все по труден ние си мълчим и се примиряваме с това.До кога ще я караме така.Колко живота имате да живеете.Аз мисля че на този свят е само един.Крайно време е да спрем да търпим нетърпимото и да направим нещата в тази държава да се случат.Земята ни е прекрасна и може да ни храни а не да умираме от глад и мизерия.Нека да се увеличи производството на селскостопански стоки с помощта на държавата и цените на зеленчуците да падне.Има много не засети земи както и много безработни по региони.Нека се включат в работата за да спрем внасянето на домати краставици картофи от Македония където се купуват евтино а тука се продават на двойна и тройна цена .Нека се направи същото и за животновъдството за да ядем качествено месо а не 20 годишно или конско на вместо телешко.Нека се започне с изграждането на фабрики за производство на стоки за бита а не да внасяме некачествени от други места.Ако някой политик ми обещае това народа ще гласува за него но да не мисли че ще го чака 4 години.На спечелилия изборите му се дава само 6 месеца за да започне да изпълнява това което е обещал ако не народа ще го свали и линчува. Всеки който се готви да управлява да знае че няма да си отиде ненаказан.

2013.04.10 | 08:30

7
Всичко това се случва защото планът за унищожение на държавата ни е в действие.Колко пъти имаше въпроси към не един от финансовите ни министри „Защо заплатите ни са ниски?“ и отговора беше че не произвеждаме качествено и не работим добре и никой не се намери да ги обори в това.Как мислите вярно ли е това.В сегашното състояние на държавата в което е докараха може би не не и преди.Имахме заводи в които произвеждахме качествени стоки и те бяха конкурентни и на западния пазар.Например заводи за обувки с които се славихме и в Италия и в Испания и други държави.Други заводи които също имаха добри пазари бяха заводите за платове.Те също бяха унищожени а много от хората които работиха в тях работят същата работа в съседна Турция и помагат на тяхното производство а нашето се затри.Колко други заводи и фабрики които имаха добри продукции и договори за още поне 10 години напред им бяха пуснати директори с парашут и бяха нарочно фалирани.Какво мислите стана с инженерите и кадърните хора от тези заводи ами много сега работят в чужбина и нямат намерение да се връщат тук.Кой допусна това да се случи и защо не се случи в една Германия а в България помислете на кому бе нужно тона.Коя държава трябваше да и се разбие икономиката за да не надига глава в Европа.Всички ние плащаме за това.Нека сега народа да се събуди и да не допуска повече да се разсипва държавата ни.Нека политиците ни да не служат на чужди интереси а на нашите защото ние ще им потърсим сметка за това.

2013.04.10 | 03:27

3
kolko sa ti platili da pi6e6 tolkova ve

2013.04.10 | 03:28

6
Не ти остава друго, освен да поплачеш на рамото на Доган.Toй ще ти даде съвет какво да направиш.

2013.04.10 | 03:28

5
Ако крещите по-малко и не се държите толкова просташки, може и да ви чуе някой. Така почти нямате шанс. Нагледахме се на наглеци и простаци. Нови НЕ НИ ТРЯБВАТ! На здраве (с биричката, която носите в пластмасова бутилка).

2013.04.10 | 03:27

1
Пазара с РУСИЯ го отряза точно г-н Костов по нареждане на САЩ които му финансираха партията и парите от САЩ стояха на сметката на жена му.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини