Жорж Ганчев: Болен Лидеров не е националист, а милионер (видео)

  • 08 април 2013 08:15

  • 7741
  • 32
Жорж Ганчев: Болен Лидеров не е националист, а милионер (видео)
©

Човек, който ви е излъгал веднъж, съвсем спокойно може да ви излъже пак. На тези избори не трябва да вярваме на обещанията, а трябва да гледаме идеите. Идеите за развитието на България са тези, които ще ни извадят от проблемите.

Това каза Десислав Чуколов от "Атака" пред камерите на TV7. Нашата идея е да си върнем България. Първият и основен приоритет на "Атака" е увеличаване на доходите. Това е основното и всички трябва да работим за това, продължи Чуколов. Доносите и и мръсните политически игри не се появяват само по време на предизборните кампании. Срещу "Атака" се излива помия още от 2005 година и това не е престанало. При другите политически партии не чувам тези. Единствено "Атака" работи с идеи и тези. Трябва да си върнем България и ние работим за това, категоричен беше Чуколов.

Аз съм съгласна, че трябват идеи, каза Татяна Буруджиева, водач на листа от БСП. Но трябва и много работа. Трябва да се отварят нови работни места. Десният модел на управление на ГЕРБ, беше на път да затрие България. Тези 32 млрд. лева от еврофондовете, за които говорят от ГЕРБ, ще дойдат при всяко едно правителство. ГЕРБ не са направили нищо героично. Начинът да се създадат нови работни места е да се освободят фирмите от рекета на държавата, създаден по времето на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, обясни Буруджиева. Досието на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е очевиден фалшификат, обясни тя. Друг основен проблем с който трябва да се справим е демографската криза. Ние вече предложихме нашите идеи за решаването на този проблем и очакваме другите партии да представят своите програми.

Нашите идеи за развитие на България са различни от всички останали, обясни Елен Герджиков от ГЕРБ. В България се бърка социалното развитие. Заблуждават ни, че социалният път винаги е левия. Това не е така. Икономически растеж може да се гради само при дясно управление, обясни той. ГЕРБ няма да правят компрометираща кампания. Нямам никаква идея кой е измислил тази глупост с досието на Станишев и ГЕРБ категорично се разграничава от тази постъпка, каза Герджиков. Младежката безработица е проблем с който от ГЕРБ ще се справим. Основаната ни идея в предизборната програма е да дадем възможност на младите хора да създават свой бизнес, разкри Герджиков.

В предаването се включи и Жорж Ганчев, който отново ще атакува Народното събрание с партията си Национално патриотично обединение. Отиваме на изборите без скъпи реклами и без никакви постери-мостери. Българите не са разочаровани от Жорж Ганчев, категоричен беше той. Държавата трябва да се грижи за народа си. Всичките партии-мартии са корумпирани и трябва да си отидат. Младите хора ми вярват и ме следват. Без минало няма настояще. Мои ученици в момента са милиардери и те знаят за България благодарение на мен. Народът ще се стресне и ще разбере кое е добро за него. Не мисля да броя депутатите. Ние ще бъдем центъра и национализма. Болен Лидеров играеше досега ролята на националист и това е беше лошо. Той стана милионер и в момента е много мек. Състоянието на отечеството е трагично и точно заради това се връщам в политиката, обясни Ганчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7741 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар

2013.05.14 | 16:59

32
АЙДЕЕЕ ОЩЕ ЕДНА СТАРА КУРВЕТИНА НА дс
Винету

2013.05.14 | 16:59

31
Аз, близките ми и приятелите ще гласуваме за Атака! Казах!!!
fgfgf

2013.05.14 | 16:59

30
Моите близки, приятели и колеги ще гласуват за атака ......Ръсете помия колкото искате, хората знаят кой е правилния избор!
баи ганю

2013.05.14 | 16:59

29
А ПОМНИТЕ ЛИ ФИЛМА ДЕТО СЕ Е СНИМАЛ ЖОРЖИ В ХОЛИВУД-ТАМ ИГРАЕШЕ СЬВЕТСКИ ОФИЦЕР ДЕТО ПРЕСЛЕДВАШЕ ПАТРИК СУЕЗИ.НАКРАЯ ПАТРИК МУ ИЗСТРЕЛЯ ЕДНА СТРЕЛА И МУ Я ЗАБИ В ГЬЗА И ЖОРЖИ РЕВА КАТО ЖИВОТНО 3 МИН.ЖОРЖИ Е ИСТИНСКИЯ БАИ ГАНЪО АЗ РЯПА ДА ЯДА.
Ares

2013.05.14 | 16:59

28
Ганчев, а ти какъв се явяваш? Гледай си своята кочина и не коментирай другите. Ако се смяташ за много чист, жестоко се лъжеш. Не спряхте да плюете по Волен и да хвалите Борсиво. Толкова сте прозрачни.
читател

2013.05.14 | 16:59

27
Това влечуго, пак изпълзя и почна да ръси безумия,скрий се в дупката си Жожи. Пей си песните, и си карай мотора ,ти с политиката си скаран.

2013.05.14 | 16:59

26
Поредният, който е с бойна задача да плюе по Сидеров. Всички разбраха, че вдига рейтинг Атака и започнаха да се натискат бутони и да гърмят бушони. Нека всички здравомислещи хора си дадът сметка защо всички плюят по Волен?!

2013.05.14 | 16:59

25
Жорж е посредствен актьор, а Сидеров посредствен журналист...с порофесиите си не можаха да забогатеят, но от политиката успяха благодарение на малоумните си избиратели
Бай Ганьо 2013

2013.05.14 | 16:59

24
Все още е загадка защо от 681 година България е последна дупка на кавала

2013.04.08 | 11:18

1
Заради синедриона .
ЗА БЪЛГАРИЯ

2013.05.14 | 16:58

23
тоя смешник къде беше когато народа плаща по 200лв ток и се палеше..щото Точно тоя Болен Лидеров защити народа!!Всичко трепере от Волен щото ще им спре далаверите така че ние не сме болен народ а истински българи и трябва да изберем АТАКА

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини