Станишев: Искам разследване на информацията, че съм агент на ДС

  • 06 април 2013 19:10

  • 5850
  • 48
Станишев: Искам разследване на информацията, че съм агент на ДС
©

Ще поискам прокуратурата да разследва кой е изготвил фалшификата, че съм сътрудничил на бившата ДС и го e пуснал в публичното пространство. Това заявява лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по повод появилата се информация, съобщиха от "Позитано 20", цитирани от "Труд".

"Държа да припомня, че вече съм проверяван от Комисията по досиетата в качеството ми на кандидат - депутат за 41 НС, а освен това съм проверяван и като премиер за принадлежност към структурите на бившата Държавна сигурност. Очаквам Комисията по досиетата за пореден път да се изкаже по въпроса, дали съм имал принадлежност към бившата ДС", заявява Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той казва, че разпространената фалшива информация е конкретен пример за черен PR насочен срещу политическия опонент и опит за манипулация на българските избиратели.

"Припомням, че в коментар за Досието "Буда" бившият премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се обърна към журналистите: "Ако искам, това, което са направили, аз мога да ви го спретна на всичките". Очевидно Борисов е имал предвид не журналистите в България, а мен", заявява още лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Весела Найденова
5850 48

Коментари 48

Добави коментар

2013.04.10 | 19:07

48
Най-лошо от всичко е, че тоя от снимката е просто пионка. За дето загуби референдума, ДС му отнеха премиерските амбиции. И за него нещата ще се развият много зле, ако загуби и изборите. За това се пъне толкоз. И за това са всичките мръсотии дето ги сътвори. Щото Борисов почна да им изкарва далаверите и на ДС им е ясно, че ще им секнат кранчетата. А ако им вземе и парите дето ги откраднаха заедно с Костов и Доган - с тях въобще е свършено. Как няма да плюят вкупом!

2013.04.08 | 09:28

47
Nima ima komunist koito da ne e donosnik ?!! 1984 - predi da me izpratqt slujebna komadirovka v Zapadna Germaniq partiiniq sekretar na zavoda mi dade urok na tema "pravilno povedenie na balgarskiq grajdanin na zapad".
Z I L

2013.04.08 | 09:27

46
Другарю Станишев вие в кой век живеете?Защото като гледам какви безмислици и малоумия творите си мисля,че живеете в 18 век.В годината на змията и след многото писания как светът се променя със всеки ден мислите ли,че можете да излъжете дори и едно дете?Струва ми се ,че ще има много ухапвания от змията занапред ако не си промените мирогледа и не обърните внимание на генезиса на въпроса а имено бедноста,лъжата,страха,безизходицата на народа.Вече всеки знае за миналото на всички и хората искат друго.И ако не отговорите на надеждата на хората то значи сте за 18 век не за сега.И всяка лъжа която изричате сега утре ще ви се стовари на главата като удар със дрянова тояга.......

2013.04.08 | 09:27

45
но защо се разграничава от дс. нали те го издигнаха. трябва да им пали свещ

2013.04.08 | 09:26

44
някой хлъзва Станишев за втори път

2013.04.08 | 09:26

43
"Конкретен случай на черен PR" - ми то ти друго не правиш от четири години бе Станишев. Чрез какви ли не политически манипулаций БСП няколко пъти окупира власта въпреки че имахте мизерните 17-18% от гласовете на българските избиратели. А що се отнася до досие в ДС нищо чудно да нямаш. През онова време вие поръчвахте на ДС кого да разработва. Така че е наглост да казваш че нямаш досие за времето когато вие поръчвахте музиката. А и кой милиционер тогава би посмял да се заеме със хора от семействата на ВСнаБКП.

2013.04.08 | 09:25

42
Серго, докато дрънкаш глупотевини ,агент Гоце се ослушва като вълк в мъгливо време ,чака да се издъниш на изборите и да ти забие шута в червения г.з.

2013.04.08 | 09:24

41
Защо «народният съд» от 1944,осъдил и избил хиляди невинни: патриоти,интелигенти,управници и духовници,бе програма номер едно на БКП или сегашните БСП?.Защо сега никой не се сеща да поиска народен съд за грабителите на България, и най-вече такова искане го няма в програмата на нито една отБСП, ДПС,СДС,ГЕРБ и тн. партии отиващи на изборите?Отговор-значи те са едно исъщо с БКП.До всички които четат и пишат тук моля поправете ме ако греша.
Сергеи

2013.04.08 | 09:23

40
ДругарЮ Трифонов казах ви да недържите парите в Кипър
Безпартиен

2013.04.08 | 09:23

38
Станишев,ами ти втора предизборна кампания правиш с черен PR. Да си спомним ли за брадвата,самолета и Костов.Тогава загуби катастрофално.Сега пак почна с "анонимен сигнал получен в пощата за подслушване". И пак ще загубиш катастрофално и тези избори. А стига с тези Левашки номера.Бъди мъж и се изправи срещу опонента честно и почтено. Досега и дума не сме чули какво ще направиш за в бъдеще.Слушаме само фантасмагории,на които могат да повярват само част от ромите и пенсионерите в деменция. Станишев,докога с тези Леви перверзии ?

2013.04.08 | 09:23

39
E ти от един отявлен политически педе-раст какво очакваш? Той може да се огъзва, не да дава обосновани отговори и да има адекватни действия!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини