Сергей Станишев: Ако спечелим, ще съставим програмно правителство от експерти

  • 08 април 2013 08:08

  • 5273
  • 43
Сергей Станишев: Ако спечелим, ще съставим програмно правителство от експерти
©

Листите на Коалиция за България не само са уточнени, но са и регистрирани. За съжаление Калуди Калудов, който имаше голямо желание да участва, нямаше възможност да се регистрира, но ще помага в кампанията на партията, защото има кауза и иска да се бори за нашия отбор. Това обяви в предаването „Денят започва“ на БНТ лидерът на левицата Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

БСП широко отвори вратите си за професионалисти, за хора с позиция, които се борят за каузата ни. Ние не отиваме на избори само с идеята за власт за БСП, каквото цели ГЕРБ. Залогът е бъдещето на България. Не можем да си позволим още четири години безпътица. Не можем да повторим четири години безвремие, обяви Станишев.

На въпрос за социологическите проучвания, според които ГЕРБ водят пред БСП, той попита: „Които точно проучвания?“. Той каза, че това са проучвания, от които после всички се отричат. В момента имаме разлика от около 4%, което може да се приеме и като статистическа грешка. В рамките на кампанията си обаче ние ще успеем да достигнем, но и ще задминем ГЕРБ. Борисов не само няма да има цялата власт, но и няма да управлява, категоричен бе той. България има нужда от различно управление, подчерта той.

На 12 май всички ние български граждани ще трябва да избираме между две реални алтернативи – правителство на ГЕРБ с лидер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на челна позиция като шеф на МВР, или едно програмно правителство със силна програма, насочена към възвръщане на нормалност в държавата, начело с Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, с много силен експертен екип не от един цвят. Това е изборът. И много хора, които не харесват исторически БСП, все повече разбират, че ние сме единственият инструмент да бъде свалена ГЕРБ от власт. А хората казват: „Никога повече ГЕРБ“, обясни Станишев.

Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 като личностни и професионални качества ще бъде успешен премиер. Кандидатурата му се приема като много сериозна заявка, каза лидерът на БСП.

Програмата ни ще бъде официално представена утре. Всички стъпки, които предлагаме, могат да бъдат изпълнени в рамките на един мандат, категоричен бе той.

Никога не съм се занимавал с компромати, за разлика от правителство на ГЕРБ, което три години и половина всеки ден сееше клевети. По думите му, се готвят още компромати срещу БСП.

Цветанов каза, че прекършил организираната престъпност. Не това направиха, а съсипаха дребния и среден бизнес. Гледах вчера това представление в Арена Армеец – пищно, но то говори, че от партията нищо не са разбрали и научили от тези протести, в които над 100 000 български излязоха на улицата и свалиха ГЕРБ от власт. Вчера те не казаха нищо ново. Пак говорят за магистрали и европроекти, а хората живеят в мизерия. Трябва дълбока промяна в политиката, в икономиката, в гражданския контрол, а ние това ще го реализираме, защото ясно сме показали, взимайки пример от мен, ще не се борим за властта, а правилното управление на страната.

Сега те отстраняват Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и смятат, че той е виновен за всичко. Но нали Борисов го наричаше своето слънчице, тъй като той му даваше пари да си реже лентичките. Сега се опитват да се представят като нови след химическо чистене. Не може така, каза Станишев.

По думите му, всяко правителство е имало свои грешки. Символ на управлението на ГЕРБ станаха хората факли, което е тъжно, заключи той.

Последвайте канала на

5273 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар

2014.04.05 | 21:31

43
Ако спечелим, ще съставим програмно правителство от експерти Другарю станишев ЧЕСТЕН И УМЕН КОМУНИСТ НЯМА

2014.04.05 | 17:20

30
Да си виждал и срещал и честен политик.
ss50

2014.04.05 | 21:31

42
А,бе съсел,вие освен да си свалите гащите и да се нагъзите на Доган,друго не можете...Айде скривай се...че...
оптимис

2014.04.05 | 21:30

41
БСП ще сличели изборите 3013 г
stoiko

2013.04.08 | 20:58

2
Ako spechelite,njama da spechelite dr. Stanisev,otnovo Vi kazvam,locho ocenjavate inteligentnostta na balgarskijat narod,nastapi momenta kogato okonchatelno ste vi izrita,njakade v bunisteto na istorijata.

2014.04.05 | 21:30

40
ГЕРБ ще ви разцепи на изборите мръсни комунисти как ще я оправите България както я оправяте 45 години ли
иван

2014.04.05 | 21:30

39
Успех! В никакъв случай отново властта не бива да попада в ръцете на ГЕРБ. Толкова крадене и такава некомпетентност не е бивало досега. Герб не крадяха с хиляди, а с милиони и милиарди
ДО 28

2014.04.05 | 21:30

38
ЕЙ КЕЛЕШ СПЕРМОЯДЕН .ЯВНО НЕ СИ ЖИВЯЛ ПО ОНОВА ВРЕМЕ.АЗ СЪМ ЖИВЯЛ И РАБОТИЛ.ТОВА ВРЕМЕ БЕШЕ НАЙ ДОБРОТО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.ГОВОРЯ ТИ ЗА 19 70-1990 ГОДИНА.БОКЛУК НЕЩАСТЕН.НАРОДА И АПАРТАМЕНТИ СИ НАКУПИ И КЪЩИ ПОСТРОИ.РАБОТЕШЕ И СИ НЯМАШЕ ГРИЖИ ЗА НИЩО .ПАРИТЕ СТИГАХА ЗА ВСИЧКО.ЗА ТОВА ВРЕМЕ ТИ ПРОСТО МОЖЕШ САМО ДА СИ МЕЧТАЕШ.И САМО ДА ТИ КАЖА КЕЛЕШ ПРОСТ ЧЕ ТОГАВА НИТО МИРЛИАРДЕРИ НИТО МИЛИОНЕРИ ИМАШЕ.И НИКОЙ НЕ ПРОДАДЕ И РАЗГРАБИ ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА.МНОГО ТЪПИ КЕЛЕША НАРКОМАНИ И ПОМИИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА
Бивш Социалист

2014.04.05 | 14:41

18
Много си прав че по социалистическото/комунистическото/ време нямаше милионери и олигарси. Да де, ама сега знаеш ли кои са олигарсите и милионерите? Точно тези които бяха видни комунистически дейци и ченгета на ДС през онова време. Това са всички тези като почнеш от Станишев и стигнеш до последният Другар от ИБ и ВПС на БСП. Те превърнаха политическата власт в икономическа. Чудно ли защо партията БСП е един хибрид. Хемса социалисти по устав,хем са капиталисти и олигарси по банкови сметки и имущество. Почни от Станишев/М.Йосифова-Хохегер/ и стигни до олигарха Г.Гергов. Това ли бяха идеидте на Дядо ти Благоев? Да залъгваме ромите и пенсионерите в деменция със социализъм,а в действителност ръководните БСП Другари на централно ниво и по места да пълнят джобовете си с финикииски знаци. И ти им вярваш на тези разбойници? Това е цинизъм спрямо обикновените бедни хора.Тази върхужка на БСП расипа държавата за сметка на своите лични интереси. Затова сега е времето да се приключи един път за винаги с тази партия. Време е БСП-ДПС да ги изпратим на политическото бунище.

2013.04.08 | 21:01

5
Съгласен съм с теб,но до някъде.Тогава ръководеха държавата хора от друго тесто,с друг морал.След 1990 се появиха издънките им,който растяха и учеха на запад.Те изършиха преврата с/у бай Тошо,за да живеят по капиталистически,ограбвайки целият финансов и икономически ресурс на държавата.уж в името на "демократичните промени"-развявайки знамето на соца.Най-опостушителните съсипващи договори,заменки приватизации за 1 лев,са пак дело на техни възпитаници,прикриващи се зад опозиционни платформи(СДС-с Костов-доцент по полит икономика,софиянчето-соф.кмет и премиер,надето и миленчо,учили в език.гимназии и навън(кой можеше д учи там,а?),дянков и безчет ДС-служители(пак техни отрочета)-днес са видни бизнесмени.Това е истината.16 години съм гласувал за БСП,но се отвратих от такива наглеци,като овч,герговчета,гущречета и още цяла сюрия.Лошото е,че ако им свалиш гащите,на всичките задниците все са червени.Хайде ходи гласувай-ама за кой?
симо

2014.04.05 | 21:30

37
Герберюгите могат да лъжат колкото искат, при Станишев се живееше по-добре!

2013.04.08 | 20:59

4
Крадяхте джелезо и зимахте помощи свърши тая мангали червени

2014.04.05 | 21:29

36
Станишев вече да спира да ни занимава с фобиите си и злобата си. Не разбра ли, че с този предизборен език на омраза, събира народната омраза. Не се ли замисля, защо все му пада рейтинга, ами само "Борисов, Цветанов, ГЕРБ' са му в устата. Той "ще сваля ГЕРБ", ама кой е той?-времето на комунистическия диктат отдавна мина , а той проваленият и най-мразен политик / заради поведението си/ ще сваля??? Народът сваля и народът избира, а не Станишев и ако народът каже Борисов, той ще падне с гръм и трясък . Ако беше по-умерен в приказките си, по-благ, обективен и разсъдлив, БСП щеше да печели, а не да губи , както е сега. В това отношение Първанов е много над него!
Смотанишев

2014.04.05 | 21:29

35
Как е стиснал устата от злоба това хамстерче.

2014.04.05 | 21:29

34
ще спечелите ама на куково лято

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини