Капка Георгиева: Доган и Сидеров са си от полза

  • 30 март 2013 09:12

  • 10362
  • 64
Капка Георгиева: Доган и Сидеров са си от полза
©

Всички в България сме с някакви фрактури - дали телесни, дали душевни. Щом сме стигнали до там да се палят хора, значи сме стигнали дъното. Това обяви в предаването "На Светло" по Нова телевизия Капка Георгиева от Национал-демократическата партия.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа плаща на медиите да го канят в предаванията си, смята тя. Затова и аз приемам, че от предаването, в което танцувах, спечелих. Защото преди журналистите ме питаха къде съм се изгубила и дали не съм отишла в манастир, а сега има внимание, за което иначе трябва да се дават пари, обясни тя.

Според Георгиева Сидеров не прави политика, а пародия. Да чупиш дръжката в Министерски съвет, когато си поканен на официален разговор с премиера, е пародия. Политиката трябва да цели дори и най-големите врагове да се разберат в името на благото на хората, обяви тя и допълни, че мъжът, с когото доскоро делеше брачното ложе, и химнът на "Атака" са напълно бездарни.

По думите й, Сидеров се е превърнал в неин враг, защото е забравил за какво е бил избран в парламента - като човек от народа, селското момче обичливо, Оливър Туист, глас на хората. Но ПП "Атака" се превърна в една групичка, която се чудеше откъде да открадне, каза Георгиева и допълни, че ако се проверят отсъствията на атакистите, ще се види, че са отличници по отсъствия.

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в момента взаимно си имат полза, категорично заяви тя.

Според нея една партия може да даде на хората в момента честност и откритост. Тя няма как да направи чудеса, да замете всичко лошо, направено през годините. Необходимо е да започне на чисто и да не се успива, да не стане патерица на нечии олигархични интереси. В България олигархията е страшна, както мафията в Италия, заключи тя.

Последвайте канала на

10362 64

Свързани новини

Коментари 64

Добави коментар
Божел

2016.08.11 | 01:01

64
В едно е права Капка,че Атака и ДПС са свързани. Ако няма едната партия ,другата веднага увисва, защото няма с кого да плашат електората си. Едната с възродителния процес и националистическата партия,другата с турците и тяхната партия.Това продължва години вече и никаква полза нито от едтата нито от другата. Печелят само върховете.
the_machine

2016.08.11 | 01:00

63
става за плющене кака Капка ;)
42

2013.06.02 | 00:28

62
Българската политика е поле за изява на прости хора, които се кооперират семейно за да не бъдат толкова мизерни в битието си. Капка Ибришимова - националистка, а бившият и съпруг Волен Сидеров - архинационалист. И двамата носят типично български имена от турски произход и поради липсата на каквото и да е образование или култура са избрали да заработват пари на гърба на народа - това е повсеместна болест на национализма и комунизма - генетично обременени лилипути и криви носове - плод да долнокачествени гени на цигани, турци и грозни български боклуци, такива са фактите за това семейство въшкари.
WIKTOR NIKOLеAEW

2013.04.05 | 11:04

39
Как може да наричаш двама бивши съпрузи,че приличали на едва ли не на грозотии,били турци,цигани,гени,баща и и др.глупости.Ти да не би да си син на английската кралица,в гените тече синя кръв.Спомням си,че бащата на Капка беше главен редактор на в.''Антени''/да не бъркам/.Волен също е образован.Твоето е патологична омраза и е болест.Иди на лекар.Те приемат и въшкари.
XxXxX

2013.04.05 | 11:10

61
Волен,e подлога на Доган ефенди!Волен е душевно болен с жълт картон.
ВОЛЕН Е БОЛЕН

2013.04.05 | 11:10

60
ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА Е ЛЕКАР ЗА ДА ОПРЕДЕЛИ ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ПСИХОПАТ! ТО НЕ БЕ КРЕЩЕНЕ, ТО НЕ БЕ ИСТЕРИЯ, ТО НЕ БЕ ДОРИ И МЪЖКА ИМПОТЕНТНОСТ-И СИДЕРОВ ГО ГОНИ КРИЗА, ама КРИЗАТА МУ Е НА СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ! БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА НЕ ОТ ПСИХОПАТИ, А ОТ ЗДРАВИ МЪЖЕ И ЖЕНИ-КОИТО ДА НЕ КРЕЩЯТ ИЛИ ДА МЕЛЯТ КАТО ЛАТЕРНИ/МАЯ И КУР-НЕЛИЯ/, а ДА ГОВОРЯТ СПОКОЙНО, С УСМИВКА И ТО-РАЗУМНИ НЕЩА! ДОЛУ ДИВОТИИТЕ НА ВОЛЕН-БОЛЕН ИЗПАДНАЛ В СВОЯТА СИ КРИЗА!
Раковски

2013.04.05 | 11:07

45
То не бяха предупреждения за световната финансова криза, за колониалния модел от върхушката,която предизвика същата криза. Защо Сидеров говори за Раковски като основоположник на българизма,за публицистиката на Ботев и прочие и прочие.Има православни ценности, а не - евроатлантически.И накрая на кой политик завършват словата с ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ?!
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.03.31 | 00:17

4
КАПКА ВЪОБЩЕ НЯМА ДА Е КОМЕНТИРАМ--ТЯ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО НА ГАНЬОВИЦАТА

2013.04.05 | 11:10

59
И НЕ МОЖЕШ-НЕ МОЖЕШ ДА КОМЕНТИРАШ! ПЕДЕРАСИТЕ НЕ КОМЕНТИРАТ! ТЕ СЕ НАСИРАТ! С ВОЛЕН-БОЛЕН-ДОЛЕН!
patriot

2013.04.05 | 11:10

58
tova e istinata za Bolen, ima oshte mnogo, no shte izliza po-malko, edin alchen cirkadjiq....vsichki koito glasuvat za nego , shte sajalqvat posle.....
читател

2013.04.05 | 11:09

57
В България по-добър политик от Сидеров НЯМА. Тази злобна женица, трябва да се скрие, и да не се показва, защото ако не беше Волен, нито тя, нито лигавия и син щяха да са в политиката, но така е направи добро яж ла....йно.
Патриот

2013.04.05 | 11:09

56
Честно казано на мен ми писна някакви незнайни хора да плюят само Волен. Знам, че всеки човек си има кирливи ризи, но това вече на нищо не прилича. Другите мафиоти никой не ги закача. Защо не говорите за Костов, Станишев, Бойко, Кунето, Янето и т.н. Защо не си зададете този въпрос тези уличници какво са направили?
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.04.05 | 11:08

55
НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ВОЛЕН ДА ПЛЮЕ ПО КАПКА ИЛИ ПО СИНА И????? НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини