Партията на Кунева иска мъст

  • 27 март 2013 10:05

  • 2264
  • 17
Партията на Кунева иска мъст
© Булфото

"Движение България на гражданите" внесе в прокуратурата сигнала до Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

"Във връзка с разпространена информация, че ръководни представители на "Движение България на гражданите" са били обект на действия, нарушаващи правото им на личен живот и неприкосновеност на кореспонденцията им, държим да разпоредите на компетентните институции да извършат проверка за достоверността на изнесените твърдения", се посочва в позицията на партията.

Според информацията, обект на преследване и разработка са били председателят на движението Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, секретарят на партията Людмила Елкова и членовете на националния съвет Даниел Вълчев, Найден Зеленогорски и Тома Биков.

Самият сигнал бе внесен в прокуратурата от Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, Калин Томов, който е организационен секретар, и Тома Биков, предаде репортер на novini.bg.

Нашата политическа сила държи да се разбере дали е имало паралелна структура на ГДБОП. Призоваваме главния прокурор да излезе със становище по въпроса, тъй като Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа твърди, че е няма такова звено и обяви, че ако се докаже, че има, ще се откаже от политиката, коментира Прошков. Той се надява прокурорът да излезе в кратък срок с ясна позиция, а да не се получи както със сигнала за нарушения на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Найденов извърши най-голямото политическо престъпление и доведе до фалит 25% от селскостопанските производители, обяви Биков и допълни, че министърът от кабинета "Борисов" е участвал в създаването на картели в животновъдството и селското стопанство, които са сривали дребните и средни производители. По негово време са извършени хиляди нарушения със заменки, като последният случай е с несебърските дюни. Всичко това показва, че този човек не е самосиндикален играч, а изпълнява поръчки и над него Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е разпънал чадър, така че всички далавери са били извършвани със знанието на бившия премиер, подчерта Биков.

По думите на Калин Томов, кабинетът "Борисов" е превърнал България в страна от третия свят. Брюксел вече се съмнява в нас и на предстоящите избори ще бъде изпратена мисия от 240 наблюдатели. Европа има съмнение и по отношение на служебния кабинет. Как той ще организира изборите, след като не е безпристрастен политически, попита той.

Последвайте канала на

2264 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Васил

2013.03.30 | 07:59

1
Ся па подарила нещо на Чехия... айде стига глупости! Чудите се ква тъпотия да измислите за Кунева. Жената си е много свястна и който има акъл го разбира.

2013.03.31 | 10:23

17
"Ся па подарила нещо на Чехия..." Ами не е "нещо", а е Електропреносната ни мрежа, строена с български пари от нашите родители. ЕРПтата не са ги направили, а ги завариха готови направени от нас, а сега ни продават български ток, течащ по български електропровод. Обаче парите от надутите сметки отиват в Чехия и Австрия. Интересното е кой даде българското Енерго на други държави. Факт неоспорим - Куневица(заедно с царя), която ще отговаря за това в Съда един ден.
Васил

2013.03.31 | 10:22

16
Когато покажеш подпис на Кунева под договор с ЕРП тогава ще имаш право да я обвиняваш. Дотогава си на ниво жълти вестникарски парцали и фактът ти е не неоспорим, а лъжлив.

2013.03.31 | 10:22

15
Кунева беше министър по европейските въпроси в кабинета, който направи сделката. Тя носи пряка отговорност. Трябва да носи и съдебна отговорност.

2013.03.31 | 10:22

14
Лицето Кунева Пръмова не само беше в кaбинета ,който допусна монополите в България,ами и активно призоваваше всякакви други грабители тъй наречените инвеститори ,примамвайки ги с добър и работен народ ,който се задоволява с мизерното заплащане ,липсата на всякъкъв вид защита от страна на държавата,ниската стойност на работната ръка,както и ниските данъчни ставки в България.Като чух тези нейни изявления стана ме срам че съм българка.Такова предателство на народа ,от управниците му…Симеон стоеше до нея и я протежираше
krassimir

2013.03.31 | 10:21

13
Сигналът внесен в прокуратурата от хората на Кунева е резонен и цели предпазването на наши елементарни граждански права. Не е тайна, че Боко и Цецо превърнаха полицията в "частна милиция" със вои хора на всички нива. Интересно е как ще постъпи главния прокурор, съссем наскоро избран и какви ще са последтвията на виновните. А за Найденов наистина трябва бърз съд, за де не се провалим съвсем и в земеделието и животновъдството.
gostenka

2013.03.31 | 10:21

12
Mili sanarodnici ,nali ne ste zabravili ,4e na Pramova i kazvat g-ja ,,DA'' .Ta tq nared sas Sakskobura , Kostov ,Stani6ev ,Dogan i dr. podobni ,za koito se setite ot 89 god . nasam do karaha na6ata mila Rodina do tova polojenie , 4e daje i zapo4nahme da se palim . Ta izkam da vi kaja ,,VSI4KI SA MASKARI '' za tova vi prezovavam-NEKA DA MISLIM NA IZBORITE MAI MESEC!P

2013.03.30 | 07:59

4
МНОГО ЯСНО! БРАВО НА КУНЕВИТЕ,ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ МЪСТ ЗА ТИЯ МИЗЕРНИЦИ ОТ ГЕРБ!!!
Qna vasileva

2013.03.31 | 10:21

11
Това вече не е новина,защото беше казано още в понеделник.Защо пак след още по голямата новина днес във в.Преса, която е''Скандал в СЛИВЕН,НАПУСКАТ КУНЕВА''Значи,избраният на събрание Балабанов внезапно е сменен с парашутист от някъде си.Коя новина е по важна!
ДО КРИВОУСТАТА ПРЪМ-БРЪМ-КУР-НЕВА

2013.03.31 | 10:20

10
ТИ ГЛЕДАЙ ДА НЕ НАПРАВЯТ ЧАСТНА ГДБОБ-ТОГАВА КРИВОУСТАТА ГРОЗОТИЯ И БОБ НЯМЯ ДА ЯДЕ-МЪСТИЯ ДЪРТА!!!
ДО МЪСТИЯТА

2013.03.31 | 10:20

9
МЪСТИЯТА ИСКА МЪСТ!
Само ни залъгват със закани после се в уста целува

2013.03.30 | 09:50

8
Бойко, Станишев, Доган, Яне и Мегленчето ще се избият кой да излиже евро задника. Но посоката е дадена от горе и е ясна. 7 милиона мърши да работят от сутрин до вечер за храна и вода. Кажи им че са бедни защото са прости и им вземи златото и петрола от земните недра, повтарай им че са прости и нищо не могат да направят дай им някое парцалче Секонд Хенд и канцерогенни смеси от цветните супермаркети.България стана концлагер за евтина работна ръка. Хляб и водица е достатъчно да събереш сили и да заработиш за печалбата на Големеца бил той от Стокхолм или от Плевен. Поршета и Бентлита не се купуват така лесно за нула време.
Гошо

2013.03.30 | 07:59

7
Целият български народ го иска. И ще го покажат на изборите :)) Движение БГ напред и нагоре
svejarov

2013.03.30 | 07:59

6
Подкрепям Движение България на гражданите в борбата им за справедливост.Цветан Цветанов трябва да бъде съден.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини