Папараци щракнаха щерката на Мадона с голямо деколте (снимки)

share

Папараци извадиха от нерви щерката на Мадона - Лурдес Леон, когато я издебнаха на почивката ѝ във Франция. Тя им показа среден пръст в знак на "отмъщение", коментира светското немско издание viply.de.

16-годишната добре оформена девойка от брака на поп кралицата с фитнес инструктора Карлос Леон флиртуваше с две неизвестни момчета на курорта. Нито едно от тях обаче не е гаджето ѝ Тимъти Чаламет от сериала Homeland, с когото са във връзка от началото на април.

Дъщерята на Мадона бе с предизвикателно изрязано потниче, от голямото деколте се подаваха напращелите ѝ за възрастта гърди. Осъзнала, че интимната ѝ забежка с момчетата няма да остане скрита от младия актьор Тимъти, Лурдес побърза да се качи в паркирания наблизо миниван, за да се скрие от обективите на фотографите.

Чаламет е първият сериозен приятел на Лурдес, одобрен от дивата на световната поп сцена Мадона и бившия ѝ съпруг Карлос. Явно крушата не пада по-далеч от дървото и момичето смело тръгва по стъпките на похотливата си майка, коментира светското издание.

Водещи новини

Още новини