Маникюристът на Мадона обучава българки на занаят

  • 09 август 2011 07:01

  • 1521
  • 0
Маникюристът на Мадона обучава българки на занаят
© интернет

Дейвид Фаулър, единственият човек, на когото поп кралицата МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо е разрешила да се докосва до ръцете й, идва у нас на 18 септември.

Той ще събере най-добрите родни козметици за специален курс по ноктопластика и дизайн. За майсторския си клас у нас той ще работи в тандем с партньорката си и световен шампион в редица състезания по маникюр и ноктопластика Стефани Ло Ре.

Фаулър е гуруто в областта на маникюра. Той се прочува, след като започва работа с Мадона. В началото Кралицата на попа го приема с тотално недоверие. Непрекъснато мрънка и не харесва това, което прави с ръцете й. Един ден обаче сама признава, че никога ръцете й не са изглеждали по-перфектно. Оттогава насетне двамата стават приятели.

Днес Дейвид е един от най-търсените преподаватели и съдии в международни конкурси по маникюр в Европа, САЩ, Азия, Австралия и Южна Африка. На ненадминатите му умения в маникюра се доверяват освен МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо и певици като Дженифър Лопес, Пинк, Бритни Спиърс, Гуен Стефани, както и топактриси от ранга на Хали Бери, Дарил Хана, Лилиан Собиески и Анджела Басет.

Дейвид Фаулър е бил маникюрист на едни от най-престижните церемонии в света – работил е за американските филмови награди „Оскар”, музикалните награди „Грами” и филмовия фестивал в Сънданс.

Последвайте канала на

1521 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини