Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

pixabay/Ивелина Пенчева
share

Астро-аспекти

На 3 септември Новолуние в Дева в 04:55ч

На 3 септември Марс квадратура Нептун

На 4 септември Черната Луна съвпад Венера

На 4 септември Марс влиза в Рак

На 7 септември Меркурий квадратура Уран

На 8 септември Слънце опозиция Сатурн

Луната през седмицата преминава в знаците –  Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 2, 3, 4, 6, 7, 8 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 3, 4, 5, 6, 8 септември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

02.09. 03:26 - 02.09. 06:50
04.09. 19:07 - 04.09. 19:13
07.09. 08:09 - 07.09. 08:20

Овен – Седмицата ще бъде идеална за уреждане на определени въпроси, посветяване на ежедневната работа и връщане към успокояващата рутина. Първите дни могат да донесат леки проблеми, особено на работното място, но ако се вслушате в интуицията си, ще знаете как да разрешите ситуацията. Слънцето транзитирайки в знак Дева до 22-ри в дома на здравето и труда осветява този сектор, подобрява производителността, взаимоотношенията с другите, обмена, конкурентоспособността. Меркурий предизвиква възможността да се започне на нова основа, да се движите бързо напред и да се реализират идеите ви.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – Добра седмица, ще бъдете заредени със самочувствие, знания и способности. Чудесно време за творчество, себеизразяване, любов, удовлетворение и лична гордост. Ще бъдете достатъчно реалистични и прагматични, но без да изпускате от поглед мечтите и идеалите си. Венера преминавайки през 6-ти дом в знака Везни предвещава приятна атмосфера на работа, пълноценен обмен, лекота на функциониране в колектива и привеждане в съответствие със заобикалящата ви структура. За необвързаните седмицата може да донесе нови запознанства и интересни любовни възможности.

Благоприятни дни – 2, 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Време за решаване на въпроси, свързани със семейството, местоживеенето, дома. Възможни са промени на това ниво, преместване в нов дом или покупка на недвижим имот. Някои Близнаци също могат да намерят възможност да работят от вкъщи или да разкрасяват, реновират, декорират дома си. Венера във Везни в 5-ти слънчев дом ще бъде идеална за деклариране на себе си на емоционално ниво, изграждане на важни връзки и разцъфтяване в сантименталното поле. Отделете повече свободно време за създаване на нови приятели и познанства, защото това ще разшири възможностите пред вас.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 2, 3, 4

Рак – Тази седмица нещата вървят добре за вас, правите всичко на работа за рекордно кратко време и можете да решите всичко без никакви проблеми. Транзитите на Слънцето и Венера предвещават добри моменти в компанията на близките ви, както и желанието да учите, да продължите обучението си или да финализирате определени административни процедури. Ще бъдете любопитни, динамични, гъвкави, екстровертни и усмихнати. Марс във вашия знак предвещава период на борбеност, интензивни дейности и доста бърз и интересен ритъм на живот! Няма да ви липсват възможности за напредък, но трябва да сте смели, за да се възползвате от тях.

Благоприятни дни – 2, 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв – През тази седмица ще бъдете по-рационални, по-добре организирани. Вашите планове вече са видими, но целта все още е далеч. Трябва да направите много повече от очакваното, за да сбъднете плановете си. Предстоят дълбоки трансформации, интуитивно осъзнаване на произхода на вашите трудности, работата върху несъзнаваното. Пазете се от изострени реакции, преливащи емоции, авторитарно отношение към членовете на семейството и т.н. Необвързаните Лъвове ще бъдат в настроение да флиртуват и завладяват нови победи. Тези, които вече имат връзка трябва да внесат повече хармония в отношенията си. Съвместните програми и дейности са идеални за това.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – Седмицата ще бъде време на обновление, нови възможности, ред, дисциплина, метод и перфекционизъм във всички сфери. Транзитът на Слънцето във вашия знак обявява красив период с фокус върху истинските ви приоритети, завръщане към същественото, към всичко, което ви удовлетворява и ви кара да се гордеете със себе си! Можете да започнете нов жизнен цикъл на емоционално, сантиментално и професионално ниво или да се насладите на поток от жизненост. Някои ще се заемат да променят рутината чрез забавни и динамични дейности! Така че това може да бъде период на регенерация, без да се пренебрегват задълженията и навиците.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 2, 3, 4

Везни – Първите дни на седмицата може да бъдат доста напрегнати, като период на въпроси, съмнения, самоанализ, ретроспекция. Транзитът на Слънцето в Дева и вашият 12-ти дом, обикновено е подготовка за нова фаза. Новолунието във вторник може да предизвика момент на отстъпление, на чувство на изолация. Можете да станете по-интровертни, отдръпнати, резервирани, да прекарвате повече време сами или в подготовка на важен проект, без все още да го разкривате на широката публика. Не са изключени внезапни промени, особено по отношение на кариерата, амбициите или съдбата.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Венера във вашия 12-ти дом може да донесе ретроспекция, уклончиво отношение, моменти на съмнение, несигурност, безпокойство, чувство на дезориентация, непринадлежност. Може да забележите, че ориентацията ви се изплъзва, че хората около вас са отдалечени или че сте принудени да изчакате добрите моменти за по-късно, за да започнете някои важни инициативи! Не обвинявайте другите, ако нещата не вървят по начина, по който искате, а се освободете от вътрешния смут и блокажите, които не ви позволяват да имате щастие и успех в живота. На пътя ви може да се появи стар/а приятел/ка, който изпитва някакви емоции към вас. 

Благоприятни дни – 2, 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Тази седмица има вероятност, макар и малка, да постигнете амбициите си, да проправите пътя за новите си стремежи. Все още има няколко нерешени проблема, които ще ви изнервят, но сега можете да се справите с тях. Можете да направите своите дългосрочни планове, за да постигнете целите си. В партньорството се научете да казвате това, което мислите, за да може другата страна да знае какво искате и да може да го промени. За да запазите здравето си, обърнете повече внимание на диетата си и се движете редовно. Венера ще открие пред мнозина нови хоризонти. 

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 2, 3, 4

Козирог – Седмицата е идеална за постигане на някои от вашите цели, достигане на идеално ниво на спокойствие, изживяване на красиви моменти и наслада на живота. Бихте могли да направите нещо за напредъка си в работата или във финансите. Можете да напреднете много лесно и сте пълни с енергия в резултат на положителните влияния на планетите. Говорейки за любов, сега ще бъдете особено привлечени от хора от противоположния пол, но внимавайте на кого позволявате да се доближи до вас. Новолунието във вторник предвещава отличен период на материална и духовна експанзия, ново начало, късмет.

Благоприятни дни – 2, 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей – Транзитът на Слънцето в Дева в 8-ми слънчев дом до 22-ри може да ви помогне да се излекувате на вътрешно ниво, да направите избор, да разчистите физическото и психическото си пространство, да се освободите от хватката, от лошите спомени, да намерите заровената сила, символично да се освободите от старото, за да посрещнете новото! Възможно е да ви вълнуват въпроси, свързани с наследство, финансови транзакции като погасителни вноски, кредити, заеми, пари от други. Мнозина ще предприемат пътувания за удоволствие, откриване на нови хоризонти, и отдалечаване от рутината.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Седмицата обещава да бъде динамична и на ниво лична трансформация. Това може да е необходимостта да се адаптирате към другите, да излезете от периода на чакане, ретроспекция, анализ и интровертен режим! Възможни са внезапни обрати, важни и изключителни решения. Може да се окаже, че статуквото в много области вече не ви устройва и ще бъдете принудени да се откъснете от грешните избори, хора, които не са много съпричастни, не са много адекватни за вашата еволюция! За необвързаните Риби, това е идеалното време за ново начало. Просто трябва да следват интуицията си. Възможно е да срещнат човек, който ще ги направи много щастливи в бъдеще и да се роди нова любов.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 2, 3, 4

 

Водещи новини

Още новини