Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

  • 19 август 2024 09:40

  • 2464
  • 0
Седмичен хороскоп от 19 до 25 август
©

Астро-аспекти

На 19 август Слънце съвпад R Меркурий

На 19 август Венера квадратура Юпитер

На 19 август Венера опозиция Сатурн

На 19 август Слънце квадратура Уран

На 19 август Пълнолуние във Водолей

На 19 август Юпитер квадратура Сатурн

На 22 август Слънцето преминава в Дева

На 23 август Венера квадратура Марс

На 24 август R Меркурий секстил Марс

Луната през седмицата преминава в знаците –  Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 22, 24, 25 август

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 19, 20, 21, 22, 23, 25 август

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

19.08. 21:27 - 20.08. 01:53
22.08. 00:56 - 22.08. 02:03
23.08. 15:45 - 24.08. 03:01

Овен – Положителната реакция към работата ви ще ви даде стимул за нови победи. Ще можете да се похвалите със завидна работна енергия и изключителна интуиция. Уверени сте в себе си, така че ще ви бъде по-лесно да се борите за целите си и да оправдавате възгледите си. Ще започнете да решавате проблемите по-успешно. Ще работите чудесно и в стресови ситуации. Социалният живот е под закрилата на звездите, така че това може да доведе до приятно запознанство. Ще бъдете неустоима примамка за представителите на противоположния пол.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни – 22, 23

Телец – Не се доказвайте с думи, а с качеството на работата си. Освободете се от ненужните преценки. Важното е да възвърнете личната си сила, да поемете контрола над собствения си живот и да станете господари на мислите и действията си. Време е за промяна на посоката, нов подход, нещо различно. Най-доброто средство за стрес и умора ще бъде сън или леко четиво. Венера във вашия пети дом ви глези с благоприятни възможности и подчертава вашия чар и привлекателност – сега е моментът да съблазните някого!

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 19, 24, 25

Близнаци – Не се разстройвайте, ако плановете се променят. Плувайте надолу по течението или се приспособете по друг начин при дадените обстоятелства. Седмицата е чудесна за процедури, терапии, но също така и за всички форми на разкрасяване на тялото и грижа за лицето. Може да се стигне до семейни спорове и финансови проблеми и да се чувствате недоволни от емоционалната страна на живота. Помнете, че честите разправии и недоразумения могат да подкопаят връзката ви.

Благоприятни дни – 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Рак – Някои ще спечелят малко пари от допълнителни доходи. Вие сте жизнени и енергични, но неблагоприятното влияние на Марс може да разклати самочувствието ви или да понижи настроението ви. Възможни са преходни пристъпи на тревожност. Важно е да живеете възможно най-спокойно, без твърде много вълнение. Склонни сте да се впуснете в тайни връзки, но е съмнително доколко ще просперирате от такива връзки. Ако има вероятност да нарушите брачните си клетви, помислете за всичко, което можете да загубите.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Лъв – Най-после ще намерите решение на стари проблеми. Намирате се в напрегнат период, така че е добре да обърнете внимание на здравето си, доколкото е възможно. Излагането на стрес се увеличава и някои хронични заболявания могат да се разпалят отново. Извършете необходимите медицински изследвания. Възможно е да изпаднете във временна творческа криза поради което ще подхождате повърхностно към задачите. Натискът на крайните срокове ще ви държи в състояние на повишен стрес. Ще привличате вниманието на хората от противоположния пол. Това е подходящият момент да създадете връзки, само недейте да бързате.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 19, 24, 25

Дева – Тази седмица ще има причини за щастие, което означава много неочаквани, добри събития. Малки успехи в бизнеса, похвали, неочаквани пари. Това може да означава по-добра позиция на работното място от сегашната, или повишение, или може би нова работа, ако в момента не работите. Дисциплина се изисква от вас, за да се справяте успешно със задълженията. Обърнете внимание дори на най-малкия детайл. Ако казвате едно, а правите друго, няма да направите добро впечатление. Избягвайте да давате празни обещания. Вашите идеи ви отличават, така че не потискайте първоначалния си дух и креативност.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 20, 21

Хороскоп за август

Везни – Ще бъдете отзивчиви и спонтанни. Ще се отличите в ситуации на вземане на решения. Може да придобиете информация, която ще хвърли нова светлина върху ситуацията. Внимавайте да не се изтощавате твърде много на работа. Забравете за разхвърляния живот и се погрижете за здравето си. Останете повече време на чист въздух и спете достатъчно. Опитайте се да разрешите семейни проблеми, защото нехармоничните отношения с членовете на домакинството имат неблагоприятен ефект върху настроението ви. Ако сте свободни, излизайте по-често, защото има високи шансове да срещнете някого.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни – 22, 23

Скорпион – Сега във вас се формират много въпроси, вие не сте сигурни в много неща. Звездите не ви влияят по този начин случайно, те искат да знаете, че може би животът ви не върви в правилната посока. Седмицата ще донесе още повече задължения, така че е възможно да бъдете стресирани. Но уикендът ще послужи за почивка, когато можете да се посветите на семейството и партньора си. Този период е чудесен, за да изведете връзката си на следващото ниво. Някои няма да са напълно доволни от сексуалния си живот. В търсене на страст може да попаднете на много напорист човек, който няма да ви остави на мира.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 19, 24, 25

Стрелец – Няма проблем, който да не може да бъде решен, лесно можете да постигнете хармония. Рано или късно ще разберете, че прекомерното бързане в изпълнението на задачи няма да е полезно за вашето здраве или семеен живот по никакъв начин. Парите са важни, но нямат много смисъл, ако други области от живота ви не работят както трябва. Планетите ще подчертаят приключенския ви дух, склонността към емоционално изследване и може би ще ви донесат любовно щастие. Брачните връзки стават по-силни и по-стабилни. Ако сте готови за нова връзка, предложете да се срещнете с човека, когото харесвате по собствена инициатива.

Благоприятни дни – 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог – Без значение колко задължения имате у дома или на работа, не бързайте, защото това само привлича ненужни проблеми. Бъдете спокойни и отложете всичко, което можете. През този период определено си струва да се посветите на физически дейности. Това ще ви помогне да изхвърлите излишната енергия и да намалите стреса, което ще има положителен ефект не само върху вас, но и върху околните. За ваше щастие имате подкрепата на Марс, така че имунитетът ви е укрепен и не сте застрашени от сериозни здравословни разстройства. Някои от вас са тайно влюбени или човекът е зает и не знаете какво да правите.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Водолей – Изпълнени сте с инициатива и желание да се докажете. Най-добри резултати ще постигнат тези, чиято работа изисква креативност и оригинални идеи. По-добре да останете сдържани във връзката, защото ако се придържате твърде много към истината, могат да възникнат конфликти. Хороскопът ви съветва да си почивате повече и да се отпускате, след което можете да започнете да решавате нещата с нова сила. Говорейки за любов, необвързаните ги очакват вълнуващи събития. Предстоят ви срещи и запознанства, в които привличането от пръв поглед ще доминира.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 19, 24, 25

Риби –Има вероятност да сте поели твърде много задачи или работа върху себе си. Нещата се трупат и нямате достатъчно енергия, за да се справите с тях. Забавете малко темпото. Намерете време за дейности, които обичате да правите. Можете да се влюбите в човек, който по някаква причина няма да може да отвърне на чувствата ви. Стойте далеч от сложни връзки или със заети хора, които се интересуват само от забавление. По-скоро бъдете сами, отколкото с някой, който само ще ви създаде проблеми.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 20, 21

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2464 0

Свързани новини

Водещи новини