Седмичен хороскоп от 5 до 11 август

  • 05 август 2024 09:20

  • 2366
  • 0
Седмичен хороскоп от 5 до 11 август
© Pixabay

Астро-аспекти

На 5 август Венера преминава в знак Дева

На 5 август Меркурий става стационарен

На 7 август Слънце секстил Юпитер

На 8 август R Меркурий съвпад Венера

Луната през седмицата преминава в знаците –  Лъв, Дева, Везни и Скорпион 

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –  5, 6, 8, 9, 10, 11 (до 13:16ч) август

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  5, 6, 7, 8, 9 (до 11:11ч), 10 (след 12:13ч) август

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

05.08. 18:17 - 06.08. 00:18

08.08. 11:41 - 08.08. 12:33

10.08. 00:46 - 11.08. 01:35

Овен – Намерете време за себе си, използвайте го разумно и правете нещата, които винаги сте обичали да правите. Ново хоби, спорт или друга дейност ще бъде от полза за вас и околните. Звездите ви насърчават да имате по-голяма вяра в себе си и в живота, че нещата се оказват точно както трябва да се получат за всички. В момента не можете да очаквате много от дадена ситуация. Това, което трябва да направите, е да се адаптирате към текущите събития. Опитайте се да приемете хората около вас такива, каквито са и не се опитвайте да променяте стереотипите от тяхното мислене, защото това няма да ви доведе до никъде.

Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 9, 10

Телец – Гответе се за динамична седмица, белязана от начало на нови действия. Тяхната енергия ще бъде най-висока, благоприятствайки започването на обещаващи проекти. Не пропускайте шанса да превърнете идеите си в реалност! Време е за ново начало. Миналото е в миналото и сега е моментът да погледнете напред и да изградите силата си за по-нататъшно пътуване. Новите начала са достъпни за вас, но първо трябва да се погрижите за себе си. Някои отношения около вас може да се променят, но ако сте гъвкави и готови да се приспособявате, ще се справите с всичко с голям успех.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 5, 11

Новолуние в знак Лъв

Близнаци – През тази седмица ще почувствате възраждане на духа и силно желание за свобода. Успешно ще преодолявате трудните ситуации, от които сте се почувствали притиснати. Сега е моментът да използвате тяхната енергия, за да изградите нови посоки в живота си. Ще имате изключително благоприятен период. Всяка инициатива ще се увенчае с успех, а в любовта ще изпитвате обожание и щастие. Това е идеалното време да изпълните желанията си и да се възползвате от късмета на своя страна.

Благоприятни дни – 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7

Рак – Ще блестите през този период, като ще бъдете възнаградени за усилията си. Успехът ще ви следва във всички аспекти на живота, а жизнеността ви ще е висока. Това е отличен момент да изградите репутацията си. Тази седмица е идеална да преструктурирате стратегията си по няколко аспекта, свързани с работата ви. Трябва да действате предпазливо и да обръщате внимание на детайлите, за да изясните визията си и да се организирате. Вашият чар ще доближи до вас хората, които искате. Уверете се, че поставяте здравето и почивката си на първо място.

Благоприятни дни – 6, 7, 11

Бъдете внимателни – 9, 10

Лъв – Ще преживеете седмица, пълна с взаимодействия и обмен на идеи. Ще имате седмица на емоционални колебания. Те ще редуват моменти на висока енергия и по-мрачни настроения. Пазете се от склонността към притежание и грубост, които могат да усложнят личните отношения. Ще се чувствате интелектуално привлечени от близък човек, а общуването ще е ключът към успеха ви. Време е да изградите нови отношения, основани на доверие. Към края на седмицата може да се появи неочаквана ситуация с потенциален стрес, особено ако решите да пътувате. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 5, 11

Дева –Тази седмица е за адаптация и обновяване. Самоувереността ще ви насочва по правилния път. Ще се изправите пред края на една фаза и необходимостта от голяма трансформация. Приемането на промени ще бъде от съществено значение, за да можете да продължите напред по пътя към успеха. Прегледайте и приоритизирайте всеки аспект, свързан с доверие, пари и ценности. Сега е моментът да впрегнете своите креативност и иновации. За да се справите с настоящото положение, посветете цялото време, от което се нуждаете, за да обмислите внимателно всички аспекти.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 6, 7

Везни – Ще имате интроспективна седмица, интензивно преживяване на минали спомени. Силните емоции ще ви накарат да се замисляте върху преживяванията си. Това е добър момент да се примирите с миналото и да намерите вътрешен баланс. Ще се сблъскате с предизвикателства и негативни реакции от страна на околните. Време е да се отделите от неблагоприятните ситуации и да се съсредоточите върху личностното развитие. Промяната на средата може да донесе нова и по-положителна перспектива.

Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 9, 10

Скорпион – Пригответе се за следващия етап на успеха, към който вървите в голяма степен. От вас се иска да изпълнявате позиция, която включва повече власт и може да се наложи да помислите дали нов ход е това, което наистина искате. Сега имате нужда от повече време от всякога, за да отделите време за фокусиране върху истинските мотиви на целите си. Тези аспекти могат да създадат прекрасни идеи или просто време за почивка и събиране на сили за друга посока. Управлението на емоциите ви ще бъде от ключово значение за преминаването през този период.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 5, 11

Стрелец – Тази седмица е добър момент да изясните целите си, за да можете да се посветите изцяло на тях. Трябва да уредите всичко, което дължите, за да продължите напред. Поемайки повече отговорност, вие помагате на проблемите да изчезнат много по-бързо, отколкото ако игнорирате нещата. Междувременно имате шанса да възвърнете забравени умения, които могат успешно да се използват, за да спечелите повече пари в дългосрочен план. Бъдете търпеливи и вървете леко и с предпазливи стъпки напред към това, което сте си поставили за цел. 

Благоприятни дни – 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7

Козирог – В началото на седмицата може да се изкушите да опитате всякакви възможни начини за печалба. Тук се появява алармен сигнал. Въпреки че неетичните средства изглеждат лесни, те винаги носят нещастие. Самоуважението и самооценката ще бъдат изключително важни, но внимавайте да не станете арогантни. Признанието, резултатите и мотивацията да се докажете като добри ще ви тласкат да давате най-доброто от себе си. Това носи положителни аспекти. Сътрудничеството е ключовата дума на седмицата. Бъдете честни и открити. Не се опитвайте да маскирате или отричате чувствата си. Не се опитвайте да се преструвате на нещо, което не сте. 

Благоприятни дни – 6, 7, 11

Бъдете внимателни – 9, 10

Водолей – Приемайте нещата спокойно, както идват, и не се опитвайте да ги насилвате. Позволете си да анализирате всяка ситуация поотделно, без предразсъдъци, без страх. Вашите материални притежания може да се увеличат или желанието ви да ги притежавате ще се увеличи. Възможни са конфликти с партньора ви, причинени от недипломатичния начин на общуване, който избирате. Внимавайте какво и как казвате. Намерете баланса, за да посветите време на вашите хобита и любимите си солови занимания, но също така и на любовния си живот. Така ще откриете нови интереси, които са независими от нещата, които обичате да правите с приятелите си.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 5, 11

Хороскоп за август

Риби – Можете да видите голямата картина на живота. Но можете да бъдете толкова увлечени от това, което е там, че да не видите интересните неща, които се случват точно под носа ви в собствения ви двор. Приятелите се опитват да ви "свържат" с различни хора. Не се страхувайте да покажете чувствата си. Можете да впечатлите със своята чувствителност. Шансовете да спечелите сърцето на човек от противоположния пол са много големи. Бъдете смели и отворете сърцето си!

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 6, 7

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2366 0

Водещи новини