Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

  • 26 август 2024 08:55

  • 2510
  • 0
Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември
©

Астро-аспекти

На 27 август Венера тригон Уран

На 28 август Венера опозиция Нептун

На 28 август Меркурий става стационарен, излиза от ретроградност

На 29 август Венера преминава във Везни

На 29 август Венера тригон Плутон

На 1 септември Уран става ретрограден

На 1 септември R Плутон влиза в Козирог

Луната през седмицата преминава в знаците – Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 28 и 31 август

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 26, 27, 28, 30 и 31 август

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

26.08. 04:42 - 26.08. 06:05
28.08. 10:15 - 28.08. 11:49
30.08. 18:26 - 30.08. 20:10

Овен – Седмицата започва с предизвикателство, което изисква прецизност, а вие сте най-добри в справянето с такива ситуации. На работа се съсредоточете върху завършването на започнатото, преди да продължите напред. Може да почувствате леко бреме от отговорности. В любовта страстта ви може да доведе до интензивни, но потенциално конфликтни ситуации с партньора ви. Опитайте да се отпуснете и да не анализирате всяко малко нещо. Ще трябва да намерите начин да запазите мира в хаоса.

Благоприятни дни – 26, 27, 31.08.;01.09.

Бъдете внимателни – 28, 29, 30.08.

Телец – Новата седмица ви носи нуждата от организация и прецизност. На работа ще трябва да отговаряте за решаването на сложни задачи и вашата аналитичност ще бъде от решаващо значение. Предизвикателството пред вас е да се намери баланс между нови идеи и практически решения. Финансово е време да планирате и спестявате – избягвайте ненужни разходи. В любовта има вероятност да срещнете някой, който ще ви донесе усещане за стабилност и сигурност, докато заетите Телци ще трябва да положат усилия върху по-добрата комуникация с партньора си, за да избегнат недоразумения.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.08.

Бъдете внимателни –31.08.;01.09.

Близнаци – Започвате седмицата с пълна сила, но е важно да не бързате в ситуациите, без да мислите. Ако се сблъскате с предизвикателство на работа, овладейте импулсивността си и помислете два пъти, преди да реагирате. Умът ви работи с пълна пара, но внимавайте да не се претоварвате. Добре е да се обърнете навътре към себе си. Помислете кое е наистина важно за вас. Това може да е времето да дадете приоритет на личния си живот пред хиперпродуктивния си начин на живот. В любовта се опитайте да бъдете малко по-търпеливи с партньора си.

Благоприятни дни – 31.08.;01.09.

Бъдете внимателни –26, 27.08.

Рак – Началото на седмицата е време, когато нещата са по-трудни, отколкото сте очаквали. И не защото са неблагоприятни обстоятелствата, а заради факта, че не сте помислили за проблемите, които могат да възникнат и сте подценили недоброжелателите си. Погледнете на нещата реалистично. Нищо лошо не се случва, много зависи от вас самите. Към края си седмицата ще бъде видимо по-благоприятна. Звездите ще ви подкрепят в много от начинанията ви, а някъде ще проработи и късметът ви.

Благоприятни дни – 26.08.

Бъдете внимателни –28, 29, 30.08.

Лъв – Седмицата ви носи оптимизъм и възможности за растеж. Финансово е нужно да сте внимателни понеже са възможни неочаквани разходи, но вашата способност да се адаптирате ще ви помогне да се справите с тях. Вашата весела и завладяваща енергия отново ще ви направи център на внимание. Просто ще излъчвате специален позитивизъм и оптимизъм. В любовта може да се наложи да проявите малко повече разбиране към партньора/ката си - не забравяйте, че любовта е не само блясък, но и подкрепа в трудни моменти. Необвързаните могат да срещнат някой, който да споделя техният авантюристичен дух.

Благоприятни дни – 26, 27.08.

Бъдете внимателни –31.08.;01.09.

Дева – Чувствате нужда да се оттеглите, но началото на седмицата носи възможности да се изправите пред предизвикателства, които може би сте отлагали. На работа смело поемете инициативата и покажете силата си. Трябва да се съсредоточите върху детайлите и да поставите солидна основа за бъдещето. В любовта оставете емоционалната си страна да ви бъде водач. Необвързаните представители на знака може да попаднат в ситуация, в която ще трябва да избират между двама ухажори/ки. Мислете внимателно, преди да вземате решение. Здравето е стабилно, но следете диетата си – избягвайте тежката храна.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.08.

Бъдете внимателни – 26, 27.08.

Везни – Докато не се поддавате на провокации и не следвате емоциите си, седмицата ви ще върви добре. Въпросите, които възникват в началото ѝ, ще намерят своето решение към края ѝ. В същото време ще се повят нови смели планове, за изпълнението, на които ще се заемете с голям ентусиазъм. Способността ви да балансирате различни интереси ще ви спечели признание на работното място. В любовта необвързаните от вас могат да имат вълнуваща среща, която ще ги насърчи в известен смисъл. Обвързаните хора ще трябва да отделят повече време на партньора/ката си и съвместните дейности, за да поддържат хармония във връзката.

Благоприятни дни – 26, 27, 31.08.;01.09.

Бъдете внимателни – 28, 29, 30.08.

Скорпион – Седмицата носи много неочаквани събития. Някои неща няма да вървят по план, но ще успеете да избегнете объркване. Бързо се ориентирате в ситуацията. Вашият фокус ще падне върху отговорностите и дългосрочните планове. На работа вниманието ви ще бъде насочено към важните задачи. Финансите са стабилни, но е по-добре да избягвате рискови инвестиции. В любовен план необвързаните от вас могат да срещнат някой, който ги привлича с амбицията и сериозността си, докато заетите хора ще трябва да работят за поддържане на баланса между професионалния и личния живот.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.08.

Бъдете внимателни –31.08.;01.09.

Стрелец – Изглежда, че звездите са изключително благосклонни към вас. Ако все пак възникнат напрегнати моменти, запазете спокойствие, не се изнервяйте и търсете изход от ситуацията. Пред някои ще се отворят нови възможности за професионална самореализация. В любовен план страстта ви ще бъде в своя пик. Партньорът ви не винаги ви разбира, но сериозни конфликти могат да бъдат избегнати. Необвързаните представители на знака ще имат много възможности за флирт, но съветът към тях е да бъдат по-избирателни. Погрижете се за здравето си – енергични сте, но не забравяйте да намирате време да се отпуснете.

Благоприятни дни – 31.08.;01.09.

Бъдете внимателни –26, 27.08.

Козирог – Седмицата ще е белязана от емоционални възходи и падения. В делови план ще се сблъскате с решение, което може да повлияе на дългосрочния ви път – разчитайте на интуицията си. Финансите засега са стабилни, но е по-добре да избягвате рисковани ходове. Отношенията с партньорите ви ще бъдат подложени на изпитание – възможно е да се появят разногласия, които изискват дипломатичен и нежен подход. Необвързаните могат да попаднат в ситуация, в която ще бъдат привлечени от някой, който ще им донесе чувство за сигурност.

Благоприятни дни – 26.08.

Бъдете внимателни –28, 29, 30.08.

Днес човек трябва да мисли само в положителна посока

Водолей – Благоприятна седмица, която ви дава шанс да постигнете успех. Готови сте да действате бързо и да не се спирате пред никакви препятствия. Ако искате да постигнете желания резултат, трябва да работите усилено, но вие сте наясно с това. Някои намират неочаквани пътища към целта, други изненадват със своята изобретателност. Финансово бъдете внимателни, тъй като неочакваните разходи могат да ви изненадат. Необвързаните представители на знака могат да срещнат някой, който да ги предизвика интелектуално, докато заетите ще трябва да разрешат недоразумение с партньора си. Говорете открито и честно.

Благоприятни дни – 26, 27.08.

Бъдете внимателни –31.08.;01.09.

Риби – Успехът не винаги идва лесно при вас, в повечето случаи ще трябва да положите повече усилия, за да постигнете желания резултат. Не винаги сте склонни да общувате и то напразно. Някои дългогодишни желания могат да се сбъднат, не са изключени и приятни изненади. Дори най-смелите ви планове могат да се сбъднат, ако не се страхувате да действате по нетрадиционни начини или проявите изобретателност. Тъй като Меркурий завършва своето ретроградно пътуване, краят на месеца е подходящо време да се отпуснете и да изчистите физическото и психическото си пространство.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.08.

Бъдете внимателни – 26, 27.08.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2510 0

Свързани новини

Водещи новини