Хороскоп за септември

share

Овен – Скъпи Овни, месец септември ви носи много предизвикателства в работата. Възможно е да се сблъскате с нови отговорности, неочаквани задачи или промени в работната среда. Вашата естествена склонност да действате бързо ще бъде полезна, но се опитайте да избягвате да вземате импулсивни решения. Внимавайте с комуникацията с колеги и началници, възможни са недоразумения, които могат да доведат до напрежение.

Ще имате страхотни идеи, когато става въпрос за бизнес, и тези идеи ще бъдат ефективни. Може да се върнете към нещо, което сте започнали преди много време, но на съвсем ново и по-горещо ниво. Финансите ще изискват допълнително внимание от ваша страна. Избягвайте рисковани ходове и проверявайте всички договори или транзакции, преди да ги финализирате.

Този месец е важно да се грижите за здравето си. Стресът може да вземе своето, така че постарайте се да намерите време да се отпуснете и да бъдете физически активни. Също така обърнете внимание на диетата си - избягвайте бързото хранене и храненето набързо.

В любовта през месеца ще изпитате смесени чувства. Желанието на Овните да контролират партньора си може да създаде проблеми в отношенията им. Ако сте във връзка, може да се сблъскате с напрежение и разногласия, които изискват честен разговор. Не позволявайте на гордостта да ви пречи - бъдете отворени и готови да правите компромиси, да простите или да се извините. Интимността допринася за укрепване на двойката, дава по-дълбоко измерение. Необвързаните Овни трябва да внимават с нови познати - не всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Може да се окажете в ситуация, която ще подложи търпението ви на изпитание.
Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Телец – Скъпи Телци, през септември ще се почувствате особено вдъхновени и пълни с енергия. Вашите творчески страни излизат на преден план, така че използвайте тази енергия за арт проекти или нови хобита. Месецът ви носи стабилност в бизнес или делови план. Ще бъдете фокусирани върху дългосрочни цели, а вашата отдаденост и старание няма да останат незабелязани. Възможно е да получите възможност за допълнително обучение или проект, който ще ви донесе личностно израстване.

Този месец се съсредоточете върху работата в екип и сътрудничеството. Всичките ви способности ще излязат на преден план чрез подкрепа на другите. На бизнес фронта може да се сблъскате с предизвикателства, но вашето постоянство и упоритост ще ви доведат до успех. Финансите са стабилни, но внимавайте с по-високите разходи - помислете за спестяване или инвестиране в нещо, което може да ви донесе сигурност в бъдеще.

Здравето ви е стабилно, но обърнете внимание на начина си на живот. Поддържайте физическата си активност редовна и диетата си балансирана. Обърнете внимание и на почивката - уверете се, че спите достатъчно, за да попълните енергията си.

В любовта двойките може да очакват хармония и стабилност във връзката. Този месец е идеален за съвместни планове или разговори за бъдещето. Необвързаните сериозно обмислят дали постоянната връзка е това, от което се нуждаят в настоящият етап от живота или е време да приоритизират други грижи. Въпреки това е възможно да срещнете някой, който ще ви спечели със своята сериозност и отговорност. Тази връзка има потенциал за нещо постоянно, но оставете всичко да върви по своя път - не бързайте.

Близнаци – Скъпи Близнаци, септември е изпълнен с динамика за вас и носи много нови идеи и възможности. Предоставя ви се идеална възможност да постигнете пробив в кариерата или да си намерите добре платена работа. Ще получите много добра възможност да спечелите повече пари. Ако това означава, че трябва да работите повече или да смените работата си, тогава помислете за всичко много внимателно. Ще трябва да се справяте във всички ситуации и това важи особено за финансите.

Ще бъдете много общителни и комуникативни, което ще ви помогне да създадете нови контакти и връзки. На бизнес фронта бъдете готови за предизвикателства и корекции. Вашата креативност ще бъде оценена, но внимавайте как ще организирате времето си, за да свършите всичко успешно. Способността ви да почувствате това, което е необходимо в даден момент, ще бъде много полезна. Финансово бъдете внимателни - въпреки че възможностите са многобройни, избягвайте импулсивни разходи и се опитайте да планирате всичко предварително.

Обърнете внимание на диетата и хидратацията си. Дейностите, които ви правят щастливи, ще ви помогнат да поддържате положителен дух.

Ще има и напрежение в партньорството, и малко по-спокойни периоди. Ще се справите най-добре, ако разрешите проблемите още от самото начало. Този месец носи много красиви неща, ще излезете от еднообразието, в което сте били дълго време. Пред вас идват добри шансове. В емоционален план всичко ще е наред през този месец. Сега сте подкрепени от специални енергии, но трябва да се съсредоточите само върху онези неща, които са важни за вас. Съсредоточете се първо върху семейството, защото това е правилното нещо. Сега ще се справяте по-добре в определени ситуации. Съдбата винаги възнаграждава тези, които наистина се стараят.

Рак – Скъпи Раци, септември е благоприятен за сътрудничество и работа в екип. Бъдете търпеливи с колегите си. Първоначално изглежда, че късметът ви убягва, но все пак има някои скрити признаци, които трябва да забележите, за да не ги пропуснете. Предстоят нови възможности. Приемете ги, само ако наистина отговарят на вашия житейски проект. Можете да имате напредък в кариерата, но в такъв случай трябва да намалите желанието си да помагате на всички.

Вашата емоционална страна излиза на преден план през месеца. Ще се включите в самоанализ и мислене за живота и целите. Важно е да поставите здравословни граници с другите, за да не се чувствате изтощени. Сега наистина трябва да претегляте всичко и да правите разлика между важни и маловажни неща. Може би сте твърде заети с хора и неща, които отдавна е трябвало да изоставите. Нямате време или енергия да започнете нови неща или дори не ги забелязвате.

Здравето ви ще бъде добро, но емоционалният стрес може да ви натовари малко. Много е важно да си подредите приоритетите и да отхвърлите всичко, което ви създава стрес и безпокойство. Намерете време за релаксация и дейности, които ви успокояват, като четене, медитация или общуване с любими хора. Следете диетата си и избягвайте тежки храни.

Любов: Отношенията с партньора ви стават по-интензивни. Работата върху компромиси ще укрепи връзката ви. Самотните представители на знака може да изпитват нужда от повече свобода и независимост. Необвързаните Раци могат да се окажат в ситуация, в която старата любов ще изплува отново – помислете внимателно, преди да се впуснете в нещо ново със стари познати.

Лъв – Скъпи Лъвове, септември носи възможности за разширяване на бизнес хоризонтите. Важно е да останете фокусирани върху целите. Ще бъдете пълни с творчески идеи.

Този месец се съсредоточете върху работата в екип и сътрудничеството. Всичките ви способности ще излязат на преден план чрез подкрепа на другите. На бизнес фронта може да се сблъскате с предизвикателства, но вашето постоянство ще ви доведе до успех. От финансова гледна точка това е добър месец за планиране и инвестиране - помислете за дългосрочни инвестиции, които могат да ви донесат сигурност в бъдеще.

С напредването на месеца фокусът се измества към интроспекция и подсъзнателни въпроси, с неочаквани промени в кариерата и финансови пречки, изискващи внимателно планиране и търпение. Средата на месеца носи повишена вътрешна сила и яснота, помага за решаването на скрити проблеми и носи положително развитие в приятелствата. В личните взаимоотношения може да изпитате промени, които ще ви принудят да бъдете гъвкави.

Здравето ви ще бъде като цяло добро, но се пазете от прекомерно изтощение. Въпреки че имате много енергия, важно е да си почивате и да намерите време за себе си. Помислете за релаксиращи дейности, които могат да ви помогнат да поддържате вътрешния си баланс.

Партньорът (партньорката) ще бъде особено внимателен и подкрепящ, а моментите заедно ще бъдат изпълнени с любов и щастие. Необвързаните Лъвове могат да срещнат някой, който ще ги впечатли със своята харизма и увереност. Тази връзка може да има силно начало, но не бързайте с нещата - нека всичко се развива естествено.

Дева – Скъпи Деви, през септември вашите аналитични умения и умението да организирате всичко, ще ви бъдат полезни. Чака ви много работа, затова си осигурете предварително подкрепата на доверен и надежден човек и планирайте ежедневните си задачи по-внимателно. В професионалната сфера ще се откроите с високо чувство за отговорност и способност да действате в стресови ситуации. Именно дързостта ви ще ви помогне да достигнете нови висоти.

Готови сте за нови начала. Настроението ви ще играе много важна роля този месец. Ако успеете да поддържате радостта от живота и оптимизма, всичко ще върви добре за вас. Не е желателно да правите бизнес с малко познати партньори. Бъдете внимателни в материален план, не се впускайте в необмислени разходи. Ако не се страхувате от нови предизвикателства, дори ще можете да подобрите доходите си. Няма да искате да се вслушвате в мнението на другите, защото сте убедени, че вие самите най-добре знаете какво и как да го правите.

Възможно е да решите да започнете мащабен ремонт у дома си. Ще трябва да бъдете внимателни по отношение на парите, да не се поддавате на лекомислие и разсейване. Звездите препоръчват да се обърне повече внимание по въпросите със здравето.

Въпреки натоварения график, ще намерите време да прекарате с хората, които обичате. В отношенията с любимия човек се опитайте да бъдете по-открити и да се вслушвате повече в това, което ви казва партньорът, като се въздържате от излишна критика. Този месец обещава да бъде доста наситен и интересен в романтичен план, стига да не стоите скрити у дома си. Не е изключено да започнете нова връзка или да претърпите забележими промени във вече съществуващите.

Везни – Скъпи Везни, през септември желанията могат да станат по-изявени, а стремежът да ги следвате – по-убедителен. Кариерата ще се развие в положителна посока през месеца. Ако правите нещо, в което вярвате, тогава имате всички шансове да успеете в него. Не се стремете само към опита, но се вслушвайте и в това, което ви подсказва сърцето, когато вземате решение. За вас е важно да можете да използвате способностите си, защото по този начин можете да извлечете максимума от всички области на живота.

Преживяхте труден период и най-накрая всичко си отива на мястото. Има голям натиск върху вас, но не си струва да се тревожите за неща, които така или иначе не можете да промените. Това което трябва да направите, е да оставите настрана негативните си мисли и да се съсредоточите с пълна пара само върху целите си. Сега наистина можете да творите с позитивни мисли и да се отървете от цялата негативност, която ви заобикаля.

Може да ви е малко по-трудно да намерите хармония в емоционален план, защото ще бъдете непостоянни в желанията и чувствата. Възможно е обратите в живота да ви насърчат да се обърнете към философски въпроси и психология. Когато говорим за любов, не ограничавайте партньора си, защото така ще ви е най-полезно да запазите връзката. За необвързаните любовният хороскоп показва, че любовта може да се развие от приятелство, но трябва да обмислите всичко в детайли. А именно въпросът е дали си струва да рискувате приятелство за връзка, която може дори да не проработи.

Оставете време за почивка в компания на близки хора и приятели, тъй като това ще ви зареди с енергия максимално. Бъдете отворени за промяна през този месец, защото ако не се страхувате да поемете по нови пътища, тогава големи промени могат да последват в живота ви.

Скорпиони – Скъпи Скорпиони, септември е времето за поставяне на дългосрочни цели. Важно е обаче да не се натоварвате с ненужни неща и стрес. Мислете креативно и може би ще откриете някои нови начини да печелите допълнителни пари. Преди да се ангажирате със следващата си цел, направете точен план за действие.

Септември носи възможност за професионално развитие, но внимавайте да намерите баланс между бизнеса и личния живот и да не се претоварвате с работа. Поддържайте баланс между работата и личните задължения, за да избегнете излишното напрежение и стреса. Физическата активност ще ви донесе енергия.

Чувствате, че имате нужда от някои лични промени. Трябва да се свържете със себе си и интроспекцията ще ви помогне да изследвате по-добре вътрешното си пространство. Изглежда, че душата ви има нужда от леко освежаване, нови сили, енергия и се опитвате да се съсредоточите повече върху духовната страна на живота си. Медитацията, четенето, разходките сред природата могат да ви помогнат да намерите отговорите, които търсите.

Започва нов цикъл на личностно израстване, но ако искате да направите истинска промяна, трябва да сте готови да изхвърлите повърхностните неща от живота си. Този месец поставете себе си на първо място и дайте приоритет на спокойствието и благополучието си. Време е да започнете да живеете пълноценно. Изследвайте своите страсти и хобита, които обичате. Следването на собственото ви сърце ще ви доведе до нови мечти и страсти. Самотните представители на знака могат да почувстват почти невероятно привличане към някого, за когото никога не биха си помислили, че ще харесат в началото.

Стрелец – Скъпи Стрелци, през септември ще започнете да подхождате към живота по лек и оптимистичен начин. През този месец ще доминират сила, енергия и огромен ентусиазъм. Ще имате голямо желание да пътувате, да се запознавате с нови места и да научавате нови и непознати неща. Поради това ще започнете да се чувствате по-ентусиазирани от ежедневните си задължения. И главата ви ще бъде пълна с идеи.

Възможно е не всичко да има положителен резултат. Не се притеснявайте, ако нещо се обърка. Ще поемете изцяло нови задължения на плещите си, но внимавайте да не се окаже, че излишните задължения ще ви попречат да ги изпълните навреме. Ще имате възможност за вас да помислите много внимателно за това как подхождате към вашата роля в живота, вашите амбиции.

Постигането на правилния баланс работа/личен живот може да бъде от решаващо значение. Правите нещо от дълго време, но това не означава, че не можете да останете отворени за нови решения. Бъдете внимателни, защото сега можете да намерите възможност, която може да реши много от старите ви проблеми. Не давайте пари назаем на никого и не затъвайте сами в каквито и да е задължения.

Този месец може да бъде възможност да се грижите повече за себе си и да прекарвате време с най-близките си хора. Препоръчително е да отделите повече време за почивка, релакс и възстановяване.

Когато говорим за любов, може да има разногласия с партньора ви, най-вече защото мненията ви ще се различават. Трябва да положите усилия да намерите общ език и да сте готови за компромиси, благодарение на които ще се разбирате добре и ще прекарате пълноценно време заедно. Тези, които са свободни, трябва да излизате повече. Освен че ще запълните времето си, бихте могли и да се влюбите.

Козирог – Скъпи Козирози, като истински представители на вашия знак започвате добре месецът, заредени със самочувствие, знания и способности. Независимо от работата, която вършите, през тези седмици ще бъдете силно фокусирани върху успеха и реализирането на планове, които отдавна имате. Лесно ще мотивирате другите и ще покажете, че сте способни да инициирате по-големи неща.

Използвайте този период, за да планирате финансите си. Бъдете отворени към иновативни начини или подходи към нещата, защото това всъщност може да бъде много добро за вас. Промяната ви освобождава от ограниченията и ви поставя по пътя към свободата и големите мечти. Ще сте наясно с възможностите си, защото ще знаете как да вземете правилната нагласа. Сега имате достатъчно самочувствие, но все пак внимавайте да не се конфронтирате с колегите си или да се държите властно. Избягвайте всякакво двусмислено поведение.

Първата половина на месеца е особено добра за промяна на настоящия ви живот. Можете да започнете да реализирате плановете и целите си за кратък период от време, ако се съсредоточите силно върху това. През следващите седмици ще имате много повече физическа жизненост за всички неща, които сте отлагали. Септември обещава да бъде един приятен и балансиран месец за вас, особено в материален план, защото ще ви се открият неочаквани възможности. Възползвайте се от всеки шанс, който ще ви помогне да направите промяна, и сега ще имате много от тях!

Що се отнася до любовта, трябва да се поставите първо в ред, за да могат околните да ви приемат. Не можете да очаквате другите да ви осигурят щастие, ако не го намерите в себе си. Важно е кого обичате, как обичате и какво обичате да правите. Като цяло любовните отношения - официални или не - са подложени на изпитание през месеца. Опитайте се да разберете дали връзката ви се основава на истински чувства.

Вдолей – Скъпи Водолеи, през септември всички добри обстоятелства са налице, за да можете да вземете важно решение и да постигнете сериозен напредък в живота си. Тази енергия ще се засили и ще ви насърчи да захранвате вътрешното си аз, емоциите си, да се посветите на духовността като цяло. Не позволявайте на вашите собствени съмнения да ви плашат сега, защото вече сте на прага на успеха. Трябва да сте готови да действате. Ето защо, ако от известно време искате да направите някои промени, сега трябва да вземете под внимание предложението, което ще получите, или плана, който възнамерявате да направите сами.

Ретроградното движение на Плутон обратно във вашия дванадесети дом означава период на дълбока трансформация на душата и интроспекция. Може да почувствате силно желание да разберете скритите си страни и да поискате да работите със стари, дълбоко вкоренени модели. Това е време, когато можете да се почувствате по-наясно с невидимите сили, които влияят на живота ви, както духовни, така и психологически.

Венера ще ви донесе нови приключения и преживявания с приятелите ви. Това също може да означава, че могат да се появят нови мистериозни приятелства. Хората, с които не сте мислили, че имате нещо общо, могат изведнъж да придобият съвсем ново значение за вас. Друга възможност е някой от близките ви приятели да ви помогне да постигнете мечтата, която сте имали от дълго време.

В любовния ви живот самочувствието ще бъде много важно, усмихвайте се много, защото през следващите седмици можете да срещнете истинската любов. Ще видите, че винаги има място за повече любов! И няма значение под каква форма. Време е да оцените колко много любов имате, във всичките й форми. И да измислите сериозен план, за да получите любовта, която може би ви липсва в живота!

Риби – Риби, през септември ви очаква силно завръщане към реалността. Може да се чувствате разочаровани от несбъднатите си мечти и да мислите, че нямате време да постигнете кариерните си цели. И все пак, потапянето в положителна среда ще повдигне настроението ви.

Плановете ви са ясни, но целта е още далеч. Трябва да направите много повече от очакваното, за да осъществите плановете си. Най-важната задача през този месец е да откриете какво искате да постигнете. Стремежът, който чакахте да излезе на повърхността, сега има шанс да пробие! Възползвайте се от възможността, няма да съжалявате. Може да почувствате, че плувате срещу течението в края на месеца, но не позволявайте това да ви откаже. Имате силата да преодолеете всякакви препятствия и малко съпротива няма да ви спре.

Ще бъдете твърде разсеяни през месеца. Всеки иска по една малка част от вас и това е достатъчно, за да се почувствате сякаш хабите енергия. Опитвате се да угодите на всички, но в същото време трябва да следвате собствения си път. Докато мислите за другите, не забравяйте за собствените си интереси, защото имате същото право на щастие като всички останали.

Може да сте малко стресирани в личния си живот. Ще се случи нещо друго, което ще отнеме волята ви за изпълнение на важни задачи, но и за други дейности. Вие сте стояли на пътя на любовния си живот, но сега мъглата се вдига и можете да виждате по-ясно нещата. Всичко, на което сте се надявали в любовния си живот, ще бъде на една ръка разстояние и този път няма да се поколебаете да се оставите да бъдете завладени от любовта. Помислете обаче внимателно за вашите желания и страхове, когато става въпрос за връзки, преди да се втурнете в сериозна връзка с някого.


 


 

Водещи новини

Още новини