Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

  • 15 юли 2024 10:40

  • 5918
  • 0
Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли
© Pixabay

Астро-аспекти

На 15 юли Марс съвпад Уран

На 18 юли Слънце секстил Уран

На 20 юли Марс секстил Нептун

На 20 юли Марс влиза в Близнаци

На 21 юли Пълнолуние в Козирог

На 21 юли Венера секстил Юпитер

Луната през седмицата преминава в знаците – Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 15 (след 15:30ч), 16, 17 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 юли

"Луна без курс" - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

17.07. 04:12 - 17.07. 04:26
19.07. 11:00 - 19.07. 11:15
21.07. 14:26 - 21.07. 14:44

Овен – Тази седмица ще бъдете осенени от нови идеи, които ще ви вдъхновят. Семейните отношения ще се подобрят и ще прекарвате свободното си време в позитивно, приятно и спокойно настроение, така че няма нужда да сте напрегнати или предпазливи в дома си. Няма да се безпокоите от дребни неща или да се занимавате с клюки, а ще се справите със задълженията си и ще насочите енергията си към изпълнение на задачи. Това е добър период за тези, които търсят любовта и за онези двойки, чиято връзка тепърва започва да се развива. Флирт, романтични впечатления и еротични преживявания очакват мнозина.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 19, 20

Телец – Тази седмица ви носи мъдрост и спокойна мисъл. Напрежението ще спадне и ще изпитате топли емоции, които ще ви позволят да се насладите на спокойни моменти, далеч от стреса на ежедневието и неотложните задължения. Семейно-битовите въпроси излизат на предна линия. Една романтична почивка с партньор също би била идеална. Вероятно ще се радвате да се свържете отново със стари приятели и да създадете нови запознанства през тази и следващите седмици. Ако сте необвързани, може да осъществите запознанство чрез приятели или в групови дейности.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 16

Близнаци – Въпреки че обикновено се движите през живота според плановете, които имате, тези дни нуждата от планиране ще бъде още по-силна от обикновено. Често ще получавате добри новини, които ще освежат дните ви и ще променят определени негативни нагласи. На работното място са възможни промени, но не се притеснявайте, а докажете, че всичко зависи от правилните решения и избори. Венера във вашия трети дом до 5 август и нейното влияние ще създаде оживена атмосфера около вас, извеждайки естествените ви комуникативни умения на съвсем ново ниво. Ще бъдете в настроение за флирт и шеги.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Рак – Ако още не сте излезли в отпуск, именно тази ваша интуиция ще ви помогне най-много в работата/бизнеса, където можете да вземете изключително добри решения. Ще разрешите някои от старите въпроси, а същевременно можете да очаквате нови предложения за сътрудничество. На вратата ви чукат нови възможности, така че внимавайте да не ги пропуснете. Имате мъдростта и силата да направите промените, които желаете и да изберете най-доброто за себе си. Напрежението ще се успокои, така че ще сте доволни и ще се чувствате вече по-спокойни. Необвързаните може да очакват ново запознанство.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

Лъв – Ще проектирате индивидуалността си върху любовния си живот, така че ясно ще покажете нуждата си от свобода и няма да се оставяте да бъдете повлияни от изискванията на други хора, включително тези на близките ви. Венера, планетата на любовта и красотата, преминава през вашия знак до 5 август, така че идват добри времена, освен това дарявайки ви с повече привлекателност и способност да очаровате. Това ще ви направи по-уверени в себе си, така че ще определите свои собствени правила на играта и смело ще изразявате желанията си. Жизнерадостни и оптимистични, ще имате желание да се радвате на живота и да се наслаждавате на любовта.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Дева – Точно когато нещо изглежда твърде трудно или невъзможно, всичко ще се промени и ще ви донесе мир. В любовта сте на прав път, така че не бива да очаквате особено напрежение и проблеми. Ще успеете да установите онзи баланс, който ви носи вътрешен мир. Наслаждавайте се на спокойни моменти и приемайте съветите на други хора. Венера, планетата на любовта и красотата, ще транзитира във вашия мистериозен дванадесети дом до 5 август и ще изпълни животът ви с нови цветове, ще забелязвате повече красота и чар в света около вас. Време, в което реалността може да бъде като приказка.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

Везни – Тази седмица най-после ще затворите някои от неразрешените проблеми, така че ще почувствате голямо облекчение. В същото време имате ново начало, което изглежда много обещаващо, особено ако положите солидна основа и планирате всичко правилно. Изградете максимален план за действие. Закъсненията и забавянията ще ви притесняват много в работата, но бъдете спокойни, защото тези проблеми са само временни. Скоро ще намерите добри решения и ще обърнете ситуациите във ваша полза. Въпреки че търпението ви често ще бъде подложено на изпитание, не позволявайте на разочарованието или песимизма да надделее над вас.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 19, 20

Скорпион – Тази седмица ще ви помогне да организирате някои неща, успешно да отложите други и най-накрая да се договорите за трети. Зрялото и ясно мислене ще ви накара да видите нещата по правилния начин и да вземете онези решения, които преди са ви притеснявали, защото сте се чувствали несигурни. В любовните и брачните отношения стабилността и надеждността на партньора са от особено значение. Необвързаните представители на вашия знак имат добри шансове да срещнат сродна душа в делова среда – на работа или във връзка със служебни задължения.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 16

Стрелец – Очакват се много промени и нови ситуации, чийто изход ще зависи от това как ще се справите с тях. Не бива да очаквате специални събития в любовната сфера, просто избягвайте емоционалните изблици и не се дръжте детински. Планетата на любовта Венера ще преминава през вашия девети дом – дом на свободата, приключенията и пътешествията до 5 август и ако пътувате, има голяма вероятност да срещнете сродна душа. А ако вече имате любим човек до себе си, добра идея е да отидете заедно на романтично пътуване, поне за кратко, или да прекарате уикенда извън града. Новите преживявания ще освежат възприятието ви за света и ще направят отношенията по-топли.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Козирог – Тази седмица ще окаже голямо влияние върху начина ви на мислене. Добре ще направите, ако се откажете от своята твърдост и бъдете по-възприемчиви към случващото се около вас. Ще разберете по-добре отделните ситуации и най-накрая ще видите по-голямата картина. Успешно ще се откъснете от детайлите, които са завладявали излишно вниманието ви и са ви пречили да видите ясно нещата. Сега е моментът да реорганизирате живота си с цел да направите нещата около вас по-подходящи за нуждите, които имате.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

Водолей –В работата ще се трупат задължения, очакват ви натоварващи срещи и ситуации, изискващи бързи решения. Всичко това обаче успешно ще преодолеете, ако използвате своите организационни умения и аналитично мислене. Избягвайте конфликти и спорове в личния си живот. Не позволявайте на чуждите думи да ви хващат в капан, бъдете динамични и прегърнете нови преживявания, защото това ще ви донесе дълготрайно удовлетворение. През тази седмица любовта и връзките ще бъдат на фокус. Благоприятно време за любов, през което можете да почувствате истинска близост с любимия човек. Свободните представители на знака може да срещнат някой на неочаквано място.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Риби – Всяка седмица ви носи нови възможности да се развивате във възможно най-добрата версия на себе си и тази седмица не е изключение. В работата ще сте спокойни и методични. Ще осъзнаете, че е важно да се придържате към общите цели и че е много по-лесно да ги постигате, ако се вслушвате в предложенията и съветите на други хора. Понякога може да изглеждате повърхностни на вашите колеги и началници, но ще бъдете много събрани в мислите и действията си. Във финансите ще ви съпътства особен късмет, от който трябва да се възползвате максимално. В любовната сфера може да се очаква разбирателство и позитивно настроение.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5918 0

Водещи новини