Слави Бинев: Бойко Борисов е като дете-идиотче

Булфото
share

Управляващите са рекетьори. Но те са по-опасни от крадеца. Когато крадецът влезе във вашия дом, той не очаква да го аплодирате. А управляващите отиват и вземат всичко - живота, самочувствието, и накрая искат и да им ръкопляскат. Това заяви на пресконференция в Хасково лидерът на ГОРД Слави Бинев.

"Бойко Борисов иска непрестанни аплодисменти затова, че ходел на работа. Това, че си осрал всичко не е важно. Все едно дете-идиотче, което се е изакало в кукуто и неговите родители му викат "Браво. Изака се!". Аз не мога да участвам в това. Аз съм тръгнал на похода ГОРД, за да покажа, че не съм от тези", каза още Бинев, цитиран от Haskovo.info.

"Аз съм представител на задграничното правителство. Хората се интересуват как ще се случи магията и джобовете ще се напълнят. Ние обещаваме да създадем условия да се случат тези неща.", каза още лидерът на ГОРД.

По думите му в момента в България това няма как да се случи. Компаниите не търгуват със стоки и услуги, а с влияние, защото има само една компания. "Шефът на холдинга се казва Бойко Борисов, трите банки са ц,ц,ц.", допълни Слави Бинев. Според статистиката в България не съществува среден бизнес. От 650 000 фирми по времето на царя, в момента те са под 300 000. Има и 10 корпоративни играчи, които всъщност са слуги, допълни Бинев.

"Ние обещаваме да не подменяме истината и да създадем условия хората да бъдат равнопоставени. Да не бъде държавата майка за едни и мащеха за други. Ние в социалната политика ще бъдем по-леви от левите, въпреки че съм десен. За мен когато става въпрос за обучение и здравеопазване сме задължени да бъде максимално леви. В същото време трябва да поддържаме бизнеса, защото няма как да има рай върху икономическо гробище. Ще бъдем и срещу монополите", обяви лидерът на ГОРД.
 

Водещи новини

Още новини