Внимавайте какво мислите – може да се сбъдне

  • 06 октомври 2024 05:57

  • 980
  • 0
Внимавайте какво мислите – може да се сбъдне
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 02:35ч на 7 октомври

Обикновено в този период обстановката е нажежена и е достатъчен и най-малкия повод, за да се появи неразбирателство, да избухне скандал. Опасен период, в който нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Каквото и да правите в дните на Скорпион за тези части на тялото е добре, ще има двойно положителен, превантивен и лечебен ефект. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Лунен календар: продължава 4 лунен ден до 11:07ч

Следва 5 лунен ден от 11:07ч на 6 октомври до 12:14ч на 7 октомври

5-ият лунен ден днес е време на трансформация и разбиране. Днес бъдете внимателни към своите действия и мотиви. Това, за което мислите, определено може се сбъдне. Опитайте се да поддържате баланс в емоционалните си пориви, оставете ги да се случат, но се опитайте да се придържате към златната среда в дълбините. Добре е да отстоявате позициите си, но се отнасяйте с уважение към близките си.

Днес може да ви се струва, че всичко, което сте планирали, не се получава и няма смисъл. Но не се отчайвайте, нормално е! Какавидата, която се превръща в пеперуда, също мисли, че умира, но всъщност стига до друго, по-качествено ниво на съществуване. Всичко, което идва при вас в 5-ия лунен ден, трябва да се счита за духовна храна, която трябва да осмислите.

Денят е подходящ за прекарване в уединение, опитайте се да се ограничите в контакта с външния свят. Това не е ден за отваряне на нови хоризонти, а за по-дълбоко проникване във вече съществуващите ситуации и обстоятелства чрез трансформиране на вашето съзнание. Трансформацията винаги е болезнен процес, пускаме нещо, идва нещо ново. Винаги е трудно да се разделите с обичайното и да продължите напред в неизвестното, но именно такива действия са гаранция за цялото възможно развитие и успех. Тъй като символът на лунния ден е еднорог, което означава лоялност към вашите принципи, трябва да се опитате да се придържате към собствената си посока.

Хороскоп за октомври

Внимавайте да не загубите нещо в този ден, защото повече няма да го намерите. В този ден тялото изгаря всяка калория, която изядете, затова можете да си позволите да се поглезите с каквото искате. Ако получите киселини и гадене, това означава, че нещо сте направили грешно и Луната не ви облагодетелства. Тревожните сънища може да са симптом за предстоящо заболяване. Петият лунен ден не е най-доброто време за домакинска работа. Домакинските и битовите въпроси могат да бъдат решени в друг ден и днес е препоръчително да правите само това, което е наистина необходимо, например готвенето няма да доведе до нищо лошо.

Сексът може да се приеме като лечебен, алхимичен процес. Той трансформира натрупаното напрежение и стрес в енергията на радост и любов.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
980 0

Водещи новини