Слави Бинев: ГЕРБ са символ на глупостта

Булфото
share

Гражданското обединение за реална демокрация би водило разговори с всички политически сили без ГЕРБ. Това заяви пред Дарик радио евродепутатът и лидер на ГОРД Слави Бинев. Той поясни, че организираният в събота в София национален протест срещу управляващите цели да обедини всички недоволни българи от властимащите през последните 20 години.

"Когато изборите станат фалшифицирани, когато хората не вярват на самите избори, няма друг вариант, освен да се направи революция. Ние трябва да покажем, че българинът не е рая, не е човек, който трябва да бъде бит, а разни хора само да се менкат. ГЕРБ дойде с едни обещания за разплата, за това, че лошите ще бъдат наказани. Първо не наказаха никой, второ, накараха хората да съжаляват за тази тройна коалиция", коментира още той.

"Бихме водили разговори с абсолютно всичко, но с ГЕРБ - никога. По простата причина, че те са символ на глупостта. ГЕРБ не е партия, ГЕРБ е болест, чиито симптоми са глупостта, бедността, страха и нещастието. Разговорите с глупаците са опасни, защото глупостта е заразна, тя е по-заразна от СПИН-а”, заяви Бинев и допълни, че "за никого не е чудно, че болестта ГЕРБ бе изработена в лабораториите на БКП или на БСП". "Трябва всички тези хора, които са недоволни да се съберат. Очакваме над 10 000-15 000 души”, каза още Бинев.

Водещи новини

Още новини