Димитър Стоянов: Национализмът е жив

share

Всяка организация трябва да еволюира. Идеята за национализма в България има своето бъдеще. Това каза в сутрешния блок на ТВ7 лидерът на Национал-демократичната партия Димитър Стоянов.

Когато избирахме името, се ръководихме от това, че името трябва да говори достатъчно и да показва политическо послание. Слави Бинев и Меглена Кунева в момента се опитват да лъжат хората, че правят само граждански сдружения. Ние честно и открито казваме – правим партия, категоричен е Димитър Стоянов. Твърдото му убеждение е, че не е възможна коалиция на НДП с БСП, защото подобно обединение би било противоестествено.

"По темата АЕЦ Белене публична тайна е, че в тази дупка по времето на тройната коалицията потънаха милиони за рушвети. Ние подкрепяме стопирането на строежа на АЕЦ-а. С цел да се замаже общественото мнение. АЕЦ-а беше мъртвородено дете за мен, каза още Димитър Стиянов.

Това, което не видяха хората от партия Атака, са резултати. Нещо, което ние в Национал-демократичната  партия целим. Миналата седмица внесохме законопроект за промени в наказателния кодекс - прекратяване на практиката за налагане на условни присъди за блъснати на пешеходни пътеки и после прочетох във весника своята си идея, че това ще се включи в новия законопроект, каза Димитър Стоянов.

Водещи новини

Още новини